28 december, 2012

Acryl nagels
Vandaag heb ik samen met mijn moeder Acryl nagels laten zetten.

Het was voor het eerst dat we het in een echte nagelstudio hebben laten doen. Ik zelf heb het vorig jaar wel is bij een vriendin van mij laten doen die daar de opleiding voor doet. Het was toen wel mooi gelukt, maar het is nu toch weer heel anders.

Mijn vriendin deed het toen met een Tip, dat is het witte stuk wat erop word gezet en het 'roze' word dan met Acryl aangebracht.


De Tip word aangebracht en op gewenste lengte afgeknipt, met Acryl word de rest van de nagel opgevuld. 

Dit keer heb ik het met sjabloon laten doen, er word als het waarde een plakkertje onder je nagel geplakt en daar word Acryl overheen gedaan, zodat je een langere nagel hebt.Zelf heb ik gekozen voor een wit boven randje met een hele fijne glitter, helaas zie je die niet op de foto. Mijn moeder heeft gekozen voor een gehele natuurlijke rozige kleur. 


Ik vind de vorm van mijn moeder haar nagels mooier, die van mij zijn wel wat puntig, maar dat kan ik natuurlijk wel wat bijvijlen.Heb jij wel eens Acryl of Gel nagels gehad? Welke kleur en hoe beviel het jou?10 opmerkingen:

 1. ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel en ik volg je blog nu (:

   Verwijderen
 2. Wauw! Super leuk! Het ziet er niet nep uit ofzo. Zelf heb ik nog nooit acryl of gel nagels gehad. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog, ik volg je via bloglovin =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke post! Echt geweldig!

  http://mentrend.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik heb zelf ooit acryl met tips gehad maar dat vond ik na twee weken een drama. Het begon wat los te zitten en af te brokkelen. Het was gewoon slecht gezet denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi zeg! Ik heb het zelf nog nooit gedaan. x

  BeantwoordenVerwijderen