24 december, 2012

Christmas


Het is weer kerst. Ik vind het toch wel de leukste maand van het jaar. Sinterklaas, kerstmis, oud en nieuw. Dat betekend meestal cadeautjes, familie en lekker eten, ook al doen wij niet meer aan sinterklaas. De laatste jaren hebben wij met kerst ook geen cadeautjes voor elkaar gekocht, wat ik eigenlijk wel jammer vind.

De reden dat wij geen cadeautjes meer onder de kerstboom leggen is omdat we niet weten wat we willen hebben en voor elkaar moeten kopen, op de verjaardagen is het al lastig laat staan met kerst.

Het leuke aan kerst vind ik het samen zijn met familie en de leuke decoraties met lichtjes,

kerstkaartenen natuurlijk niet te vergeten de kerstboom.Ik wens jullie prettige feestdagen!Wat vind jij het leukste van kerst?


7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ook aan het bloggen bent! Het is een leuke hobby :) Ik vind kerst echt geweldig. De sfeer, de saamhorigheid en natuurlijk de cadeautjes en het eten! Ik wens je een hele fijne kerst! En ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het lijkt mij ook een erg leuke hobby, wel lijkt het me lastig om ongeveer wekelijks een nieuwe blog te schrijven en onderwerpen te verzinnen. Dankjewel voor je reactie en ik volg je ook! (:

   Verwijderen
 2. Cadeautjes (krijgen en geven, koken, lekker eten en vrienden en familie zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar met geen cadeautjes, wij doen dat ook niet meer. Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne feestdagen!

  Ik vind kerst vooral heel gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kerstboom!
  Jij ook hele fijne feestdagen :)

  x

  Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kerstboom!
  Fijne tweede kerstdag :)

  BeantwoordenVerwijderen