26 december, 2012

Kerstdagen


De kerstdagen zitten er weer op. Elk jaar weer weet ik niet wat ik er van kan verwachten, of het nou echt leuk gaat worden of niet omdat je snel te hoge verwachtingen hebt van kerst. Hier zie je wat ik heb gedaan en wat voor jurkjes ik aan heb gehad.

Eerste kerstdag
Het begon met het uitzoeken van de outfit. Ik heb van te voren niet geshopt, ik ben altijd te laat met dat soort dingen en dan zeur ik weer een avond van te voren dat ik niks heb. Ik ben 's winters niet echt van de jurkjes, al vind ik het altijd wel mooi bij anderen staan. Met kerst denk ik altijd wel aan jurkjes, dus ik heb even in de kast gekeken wat wel aan zou kunnen. Ik had maar 2, hele normale jurkjes om aan te trekken, de rest was echt voor de zomer.

Dit heb ik de eerste kerstdag aan gehad, het jurkje heb ik een keer bij Paris2Day gekocht (ik had nog armbanden om). Als schoenen had pump met een heel klein hakje, ik ben niet echt iemand die op grote hakken gaat lopen.Ik had gewoon mijn dagelijkse make-up op met oogschaduw, de oogschaduw is wat lichtbruin. Ik heb verder helemaal niks met merken, als ik het mooi vind koop ik het.Ook had ik nagellak op, beetje rosé bruinige kleur.


Op de namiddag kwamen mijn opa, oma, oma, tante en neef bij ons eten. Het is lang niet onze hele familie, maar het liep toevallig zo omdat de andere familieleden al wat anders te doen hadden. Mijn vader heeft eten gekookt, wat hij 1 of 2 keer per jaar doet, ook al kookt hij nooit, als hij kookt is het ook echt lekker. Ik ben vergeten foto's te maken van het eten. We hebben als voorgerecht carpaccio gegeten, als hoofd gerecht lekkere aardappeltjes, varkenshaas in spek, boontjes in spek en natuurlijk oma's stoofpeertjes, elk jaar weer. Het was echt lekker en vulde behoorlijk. Als dessert hadden we nog ijs.Tweede kerstdag
We hadden niks in de planning staan, maar mijn vader had gebeld met zijn vrienden. (Die mensen hebben een zoon en dochter van mijn leeftijd en dat zijn mijn vrienden, we zijn zomers elk weekend bij elkaar). Ze zijn op de namiddag bij ons wezen borrelen en hebben wat verschillende hapjes in de over gedaan, niet veel bijzonders dus.

Ik had een simpel blauw jurkje aan van SuperStar met ballerina's. Over het jurkje had ik een zwart colbertje als het koud was.


Ik had mijn dagelijkse make-up weer op met een wat donkere mascara, ook had ik nog de zelfde kleur nagellak op.Wat heb jij gedaan met kerst? Wat had je aan met de kerstdagen?


6 opmerkingen:

 1. Leuk blauw jurkje!!

  Ik ben 1e kerstdag bij m'n schoonouders geweest en 2e kerstdag bij m'n ouders. Bij m'n schoonouders had ik een grijs jurkje aan en bij m'n ouders een zwarte.

  Liefs,
  Luana

  www.12wear.me

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zag je er leuk uit zeg! vooral dat blauwe jurkje is super leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat jurkje van Paris2Day is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke jurkjes, staat je prachtig. En dat diner klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat blauwe jurkje is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen