01 januari, 2013

Het nieuwe jaar 2013

Het is alweer 2013! De tijd vliegt voorbij en toch gaat het soms langzaam. Mijn oudejaarsdag en mijn doelen voor dit jaar lees je hier.

Zelfgemaakte vuurwerk foto, goed gelukt vind ik zelf haha.


Oud en nieuw heb ik gevierd bij mijn familie, mijn oom en nicht hadden oliebollen en appelflappen gemaakt. Dit was weer heerlijk. Met hapjes en drankjes en tussendoor wat vuurwerk van mijn neef hebben we de avond vol gemaakt.


Zoals je kunt zien hebben we geen honger geleden haha.


Mijn neefje en ik hebben Blue Curaçao gedronken, wat krijg je daar een blauwe tong van zeg, haha!

Iets voor 12 uur hebben we de champagne flessen opengetrokken en 12 uur iedereen de beste wensen gewenst, waar natuurlijk het gekus bijhoort. Na het gekus en het drinken van de champagne zijn we naar buiten gegaan om het vuurwerk van mijn neef te bewonderen. Mijn neef is met vuurwerk altijd weer als een kind in een snoepwinkel en had dan ook dit jaar weer veel gekocht.Dit is al het vuurwerk dat de lucht in is gegaan, persoonlijk vind ik het erg zonde voor het geld, maar het vuurwerk dat mijn neef altijd heeft is erg mooi.

Normaal ga ik na al het vuurwerk wel even het dorp en de kroeg in, maar ik was zo verstandig om dat dit jaar niet te doen aangezien ik donderdag mijn rijexamen heb en woensdag ochtend nog een rijles heb. Ik weet van mezelf als ik het dorp in zou gaan zou ik laat thuis zijn met iets te veel drank en de dagen daarna zouden dan vermoeiend zijn omdat ik niet heel vaak drink.

De foto's zijn een beetje slecht, sorry daarvoor.


Doelen 2013
Ik doe niet aan voornemens, ik stel liever doelen ook al weet ik dat dat meestal ook niet gaat lukken.

Rijbewijs halen, zoals je al las heb ik donderdag rijexamen ik ben erg benieuwd of ik het in 1 keer ga halen. Ik hoop het natuurlijk wel, maar ik ga er niet van uit anders is de teleurstelling groter. Ik laat het jullie donderdag weten of ik ben geslaagd of niet.

Beter mijn best doen op school, dit jaar wil ik meer vooruit werken en niet alles op het laatste moment klaar moeten maken. Ik zit op het MBO, tweede jaar van de secretaresse opleiding. Ook wil ik dit jaar uitzoeken wat ik hierna wil, of nog een andere opleiding gaan doen of de secretaresse opleiding op HBO niveau.

Gezonder eten, meer bewegen, ik wil gezonder gaan eten. Ik eet namelijk nooit echt fruit, maar ik snoep ook niet. Ik hou van ongezonde dingen zoals chips en chocolade, dit eet ik het laatste half jaar al een stuk minder maar het kan nog minder. Bij warm eten eet ik ook gelijk te veel en te snel, ik moet leren om het eten meer te verspreiden over de dag. Ook wil ik meer bewegen, zoals meer met de hond uit. Goed voor mij en goed voor hem.

Camera, ik wil dit jaar een goeie spiegelreflex camera kopen die mooie foto's maakt, voor mijn blog en ook voor vakantie en privé dingen. Ik heb alleen geen verstand van camera's en weet dus niet wat voor 1 ik moet kopen. Wat voor camera heb jij en ben je er blij mee?

Mijn blog, ik ben nu pas een week bezig met mijn blog, tot nu toe vind ik het erg leuk vooral door het aantal reacties die komen en nu heb ik 6 bloglovin' volgers, ik hoop mijn blog in de toekomst natuurlijk te verbeteren.

Jullie zullen in de loop van de tijd vast zien of ik mijn 'doelen' gehaald heb. Volgend jaar zal ik sowieso terug blikken en vertellen of ik mijn 'doelen' gehaald heb of niet.

15 opmerkingen:

 1. Leuke doelen (: En die foto van het vuurwerk is leuk!
  Ik zou trouwens voor het kijken naar een camera gewoon even langs gaan bij een Saturn of Mediamarkt. Even informatie vragen e.d. en goed aangeven wat je wilt en in welke prijsklasse etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ga ik binnenkort zeker even doen. Wat voor camera heb jij? Is altijd handig als je voorbeeld foto's hebt van andere bloggers haha.

   Verwijderen
 2. mooie voornemens!
  Happy new year!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy new year! Ziet er uit alsof je een leuke avond hebt gehad! Succes met je doelen voor 2013, you can do it! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je voornemens!

  Happy new year.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk oudjaarseten! Mooie doelen heb je ook, veel succes met je rijbewijs halen en gelukkig 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb een canon powershot xs30is, maar achteraf had ik toch liever een andere camera gehad. Succes met je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke doelen! Ik gebruik een Sony a300 en ik krijg er regelmatig complimenten over! De canon eos 1100d is een hele goeie camera, en ook niet zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke doelen! Ik heb een Nikon D5100, die is wel erg prettig in gebruik, al moet je er wel veel over leren voordat hij echt prettig in gebruik is ;) Maar dat is bij alle spiegelreflex camera's wel zo. (en je kunt hem natuurlijk ook gewoon altijd in de auto stand gebruiken) Heel veel succes met bloggen!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk lijstje! En die vuurwerk foto is inderdaad goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig nieuwjaar meis ! :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goeie doelen heb je ik hoop dat het je gaat lukken, een gelukkig nieuwjaar nog en je foto van het vuurwerk is zeker goed gelukt.
  Je hebt er een nieuwe bloglovin volger bij! ik volgje nu:)

  Liefs
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. succes met je voornemens! lukt je wel!
  elkaar volgen? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe niet aan voornemens (omdat ik het toch altijd opgeef XD) maar in elk geval veel succes. ^^ En die foto is idd goed gelukt! x

  BeantwoordenVerwijderen