09 januari, 2013

Nieuwe camera


Finally! Ik heb een camera gekocht. Wil je weten wat voor camera? Lees dan verder.

Al een tijdje was ik aan het rondkijken wat voor camera ik zou willen. Ik merkte dat de Canon 550D en 600D aardig populair zijn en mooie foto's maken. Het was dus al snel duidelijk dat het tussen die twee camera's ging.

Zondag ben ik naar de media markt gegaan om een kijkje te nemen, ook voor meer informatie over de camera's aangezien ik er totaal geen verstand van heb. Het was moeilijk om een beslissing te nemen wat ik nou wou, want als je zo'n dure camera koopt, wil je ook een goede.

Uiteindelijk heb ik toch 1 gekozen. De Canon 600D met een goede lens heb ik me laten vertellen door de medewerker, 18-200mm. Geen idee wat het allemaal precies inhoud. Ook had ik een Canon Accessory Kit erbij gekocht, hierbij zit een tasje, lensdoekje en geheugenkaart van 8GB bij.Ik ben er blij mee, ookal weet ik nog niet precies hoe alles werkt. Ik merk dat er goed licht moet zijn om scherpe foto's te kunnen maken. Het is allemaal nog een beetje uitzoeken, het weekend zal ik een poging doen om het boekje door te lezen zodat ik er iets meer over te weten ga komen.


Jullie zullen binnenkort vast een aantal foto's zien die gemaakt zijn met de nieuwe camera. :)

Wat voor camera gebruik jij?

20 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Dure aankoop is het he? Maar je zal er vast heel veel plezier van hebben!

  Ik gebruik een Nikon D90 :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad een dure aankoop maar kan ook een hele tijd mee hoop ik!

   Verwijderen
 2. Super gaaf! Het is echt leuk om
  met zo'n camera foto's te maken!
  Zeker waar voor je geld meis! :)

  Ik heb zelf de Nikon D3100! Ook
  een fijne camera!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een hele goede keuze gemaakt betreft de camera. Zelf heb ik de 1100d, maar met de 600D kan je ook nog eens super mooie filmpjes maken! Geniet van je camera en ben erg benieuwd naar je eerste foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf! een beetje jaloers ben ik nu wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf, ben echt jaloers op je hahaha x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, ik wil ook nog zo graag een goede camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super professioneel! Veel plezier ermee :)
  -xxx- eline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi, I just read your blog and I love it! Maybe take a look at mine?

  x www.aboutjeffreyandhislife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel goed uit! Fijn zo'n camera! Ik gebruik de Canon550D, ik heb hem ook nog niet zo heel lang en ik vind het ook echt ontzettend veel uitzoeken hoe alles werkt. Je moet je er echt even in verdiepen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt, ik vind het ook nog best lastig! Als je goed licht hebt, is er niks aan de hand.

   Verwijderen
 10. Owh wat gaaf zeg! Ik heb de Canon 550D en ben er tevreden mee, dus ik denk dat je met de 600D je zeker zult vermaken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw gaaf! Ik heb 'm vorig jaar in februari gekocht, haha! Hij is echt super en maakt prachtige foto's. De foto's die ik voor m'n eigen blog maak, maak ik daar ook altijd mee. Geweldige camera waar je nog veel plezier van zult hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauwie, wat leuk! Ik heb een Nikon D3100! Maar stiekem mis ik dat schermpje wat je uit kan klappen. Balen. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad wel erg handig dat je het schermpje uit kan klappen!

   Verwijderen
 13. Anoniem20/1/13

  Hahah Leuk meid !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hele mooie toestel! je gaat er vast hele mooie fotos meemaken

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gaaf, ik wilde eerst ook een Tamron 18-200 lens erbij kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gaaf! Gefeliciteerd. Ik ben al jaren bezig met fotografie, maar heb nog geen spiegelreflex, daar ben ik nu voor aan het sparen, maar ik wil ook gelijk een wat betere lens (18-135 of ook een 18-200) en dat kost gewoon een duit. Ik wil overigens de 650D kopen, da's volgens mij de opvolger van de 600.

  BeantwoordenVerwijderen