03 januari, 2013

Rijbewijs

Zoals jullie misschien al gelezen hadden moest ik vandaag voor mijn rijbewijs. Benieuwd of ik het gehaald heb of niet? Lees dan verder.

Vandaag was het zover, de dag dat ik voor mijn rijbewijs moest. In juni ben ik begonnen met het volgen van rijlessen, beetje vervelende tijd aangezien ik en mijn rij-instructrice na elkaar op vakantie gingen, zo heb ik 5/6 weken geen rijles gehad. In juli heb ik gelijk de eerste keer mijn theorie examen gehaald. Ik had het niet verwacht omdat ik het vrij lastig vond.

De eerste paar keren (in de vakantie) heb ik 2 keer in de week elke les 2 uren rijles gehad, om even een voorsprongetje te maken. Later ging het over op 1 keer in de week ander half uur. In november hebben we het rijexamen aangevraagd. Ik had gehoopt in December af te kunnen rijden, maar dat zat helaas vol.

Vandaag heb ik dus afgereden, de examinator was een leuke vent. We hebben leuk gepraat en het voelde op zich goed, toen ik klaar was wist ik niet of ik nou geslaagd zou zijn of niet. Toen we naar binnen gingen naar mijn rij-instructrice gaf hij mij de hand en vertelde dat ik geslaagd was!

Ik ben echt super blij! Ik had het gehoopt, maar ik ging er niet van uit omdat ik bang was voor een teleurstelling. Het leuke is precies over een maand ben ik jarig, 3 februari en dan word ik 18! :D

Op de avond is er nog visite geweest, toen heb ik nog een krabber, parkeerschijf en nog een paar van dat soort dingen gekregen. Erg handig, want dat had ik nog niet.

Mijn nicht was zo creatief om cupcakes te maken met een auto erop, erg leuk en lekker haha.

20 opmerkingen:

 1. Goed van je zeg! Gefeliciteerd:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat een geweldig nieuws, gefeliciteeeerd meid! Ik kreeg vandaag te horen dat ze me gaat inschrijven dus ik hoop half februari te mogen afrijden en dat de wachttijden niet te lang zijn. Hopelijk haal ik het ook in 1x.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spannend! Ben benieuwd! Positief blijven en niet te zenuwachtig worden haha.

   Verwijderen
 3. Goedzo, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed zeg, gefeliciteerd! En die cupcakes zijn echt cute! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedzo!! Gefeliciteerdddd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, super! Gefeliciteerd! Ik word 1 februari 20 en begin 11 januari (volgende week vrijdag) met mijn eerste rijles haha, beetje laat maarja. Ik hoop dat ik voor de zomervakantie mijn rijbewijs heb, ik ga er hard voor werken.. hopen dat het lukt!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spannend! Gaat je vast lukken!

   Verwijderen
 7. Aah,gefeliciteerd! Echt fijn als je dat dan eindelijk hoort. En wat zien die cakejes er lekker uit, jumm!

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amazing work dear!What about following each other? Also on bloglovin and fb if you want...just let me know :3 <3
  MARC JACOBS GIVEAWAY!

  NEW POST UP!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gefeliciteerd, super.! nu kun je lekker rond gaan toeren xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat goed!!! Gefeliciteerd!!!!!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, die cupcakes zijn echt zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd! Ik ben op mijn achttiende (7 februari precies op m'n verjaardag) begonnen met lessen. Tenminste, toen had ik twee proeflessen bij verschillende rijscholen. Daarna duurde het nog heel lang voordat ik echt echt begon met lessen en met alle vakanties ertussen.. ondertussen mag ik bijna afrijden gelukkig, wie weet nog voor m'n 19e verjaardag. Moet nog wel m'n theorie doen eind januari. Ik zie er echt tegenop. Spannend!

  Wel heel fijn dat jij 'm al gehaald hebt, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh spannend als je bijna af mag rijden en theorie nog niet hebt, want zonder theorie mag je toch nog niet afrijden? Het gaat je vast lukken en het is toch een beetje geluk hebben.. :)

   Verwijderen