23 januari, 2013

Shoplog | Nelly.com en andereDit is de eerste keer dat ik laat zien wat ik gekocht heb, of naja besteld via Nelly.com. Het zijn niet 'exclusieve' dingen wat ik gekocht heb maar ik dacht misschien is het toch leuk om te laten zien.
Het is nog aardig lastig om foto's te maken van kleding. Ik moet mijn nieuwe camera nog een beetje leren kennen. Ik heb geprobeerd om foto's te maken terwijl ik het aanhad, maar die zijn een beetje mislukt, dus houd ik het simpel.


Als je de blouse zo ziet, ziet het er niet bepaald mooi uit. Toch is die wel leuk als je hem aan hebt.
De blouse is van Vila en was 24,95.


Dit vond ik een erg leuke blouse van Vero Moda, hij was 14,95.


Het is een beetje lastig om te zien of die nou leuk is of niet. Hij is simpel, maar leuk. 1 kant heeft een klein mouwtje en de andere kant heeft helemaal geen mouw. Deze is ook van Vero Moda en was 29,95.


Dit vind ik misschien wel het leukste van alles wat ik heb besteld. De Jumpsuit, ik heb nog nooit eerder een jumpsuit gehad en oh wat is die leuk. 18 februari gaan wij naar Aruba op vakantie, ja dat hoor je goed Aruba! Heb er echt zin in, ik ben wel weer toe aan wat zon haha.

Deze jumpsuit is Lipsy London en was 44,95, wel een beetje prijzig maar ach.


Deze ballerina's vond ik qua kleur erg leuk en ze zijn gewoon schattig. Ze zijn van het merk Zaif en waren 32,95.

Nu komen er nog wat dingetjes, die ik ergens anders in winkels heb gekocht.Deze tas, I LOVE IT! Ik heb bij Rinsma gekocht, een winkel in Gorredijk. Als ik het goed heb is de tas van het merk BOO. De tas is wat grijzig. Hij koste 79 euro, maar ik had het er voor over. (:


Deze ring heb ik bij de C&A gekocht, ik geloof dat die 4,95 was.


Deze nagellak met glittertjes is van Rimmel London, ik weet eigenlijk niet meer hoeveel die koste. Eerlijk gezegd had ik nog geen glitter nagellak in mijn nagellak stash, vandaar dat ik hem heb bijgevoegd.


Deze lipstick is van DA. Hij ziet er leuk neutraal uit en is ook nog verzorgend voor je lippen, ideaal. Hij was tussen de 1 en 2 euro. Dit was mijn allereerste shoplog, hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. 


16 opmerkingen:

 1. Nelly.com heeft erg leuke dingen inderdaad. Maar ik denk dat ik er niet snel iets meer bestel. Heb er nl 4x iets besteld en 3x ging het verkeerd.

  De kleding is erg leuk!!

  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jumpsuit is echt superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes!
  Die schoenen zijn schattig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten! Ps, ik volg je via bloglovin', wil je me terugvolgen? x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de jumpsuit erg leuk helemaal mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral dat topje is heel erg leuk :) ik heb ook een bebloemde jumpsuit alleen dan in net wat minder felle kleuren!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zwarte blousje van vero moda is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt leuke items gekocht!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je jumpsuit en je blousjes zijn erg leuk!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke dingen heb je gekocht! Vooral die blauwe blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke nagellak! voor de rest heb je leuke kledingstukken gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke jumpsuite! Perfect voor de zomer:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De zwarte blouse vind ik van een mooie stof!
  New blogpost on my blog: blog of the month and ask me anything...! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aankoopjes! vooral de jumpsuit is mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen