15 januari, 2013

Winter


Na een beetje sneeuw en veel regenachtige dagen, begint het winter weer weer.

Zelf vind ik het te laat om nu weer het winter weer in te gaan. Het is leuk, die sneeuw en de vriestijd als je op natuurijs kan schaatsen maar van mij mag dat er in december al zijn en het moet dan ook doorzetten, niet de ene dag sneeuw of vriezen, andere dag weer niet en de dag daarop weer wel.
Ik ben meer een zomer mens, mij veel te koud dit weer.

Hier in het noorden ligt amper sneeuw, wel ligt er over de meren een klein laagje ijs. Ik hoor dat er in andere delen van het land wel 15 centimeter sneeuw ligt! Begrijp me niet verkeerd want ik hou van sneeuw, als er een dik pak sneeuw ligt!

Ligt er bij jou veel sneeuw en wat vind jij van dit weer? 


Ik had nu al een week niks gepost, sorry daarvoor. Ik ben echt even helemaal inspiratieloos.. Heb jij tips of weet jij waar ik de volgende keer over kan schrijven? Laat het mij dan weten! (:

6 opmerkingen:

 1. Jammer dat je minder online zet, misschien zou je een keer een schoenenstash kunnen doen dat zou ik wel erg leuk vinden om te zien. Kom je ook eens langs op mijn blog? Liefs, xlovelylife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zijn leuke tags gaande over jezelf? Of een fotodagboekje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve foto!

  Je kunt misschien leuke instagram foto's laten zien?
  Of een outfit post, een vragenlijst over jezelf, de
  trends van 2013? Of beautytips? Of leuke nagellak inspiratie?
  Of tips hoe je de winter door komt haha? Zoiets?

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie foto! :D
  bij mij ligt er veel sneeuw en das niet leuk als je naar school moet :( xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige en lieve foto! Sneeuw vind ik best wel prettig, maar niet als je vertraging hebt ofzo haha. Jouw blog is erg leuk, maar jammer dat je weinig hebt gepost. Soms heb je momenten dat je geen inspiratie hebt, maar het komt wel meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook meer een lente/zomer mens.
  In de winter voel ik mijn altijd minder vrolijk.. Geen idee waarom

  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen