18 februari, 2013

Break

Zoals jullie aan de titel zien neem ik een 'break' en worden er dus geen artikels geplaatst. Ander halve week zul je hier geen nieuwe posts vinden, ik ga namelijk op vakantie.

Het is nu 7 uur 's ochtends en om 8 uur rijden we (mijn ouders en ik) naar Schiphol, het is ongeveer een uur rijden maar waarschijnlijk js het druk om die tijd. Rond 12 uur stappen we het vliegtuig in en moeten we ons daar zo'n 10 uren vermaken, erg lang maar je hebt er wat voor over.

De heen reis is een langere rit aangezien we een tussen stop hebben op Curacao en je weet nooit hoe lang zo'n tussen stop duurt. Daarna vliegen we door naar Aruba, ons eindbestemming. Heerlijk een week zon, blauwe zee, witte stranden. Jullie zullen eind volgende week vast wel een artikel zien verschijnen over mijn vakantie, als jullie dat leuk vinden tenminste.

Als ik Wifi heb in het hotel zul je waarschijnlijk wel foto's zien verschijnen op Instagram, volg me als je het leuk vindt: @xbiancaaaa

Ik zeg tot over anderhalve week! Ciaooo!

7 opmerkingen:

 1. Nou já zeg, volg ik net een paar dagen je blog, ga je er vandoor! Nee geintje :) Lekker joh, naar Aruba, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zeg! Geniet van je vakantie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje ik ben wel een beetje jaloers hoor! Heel veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zie ik je blog eens, ga je een break nemen. Jij kan er niks aan doen, en ontspanning is ook nodig :) Geniet ervan!
  Zullen we elkaar volgen (als je terug komt)?
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aruba, daar wil ik ook wel heen! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw heerlijk! Heel veel plezier nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier! Ik wil ook ooit eens naar Aruba :D Lijkt me echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen