06 februari, 2013

Photo diary Januari


Dit is de eerste keer dat ik een 'Photo diary' post. Ik wou het al eerder doen, maar ik merk dat ik niet veel foto's maak in 1 week. Dus ik heb besloten om vanaf nu elke maand een 'Photo diary', dit zal de laatste week van de maand of aan het begin van de eerste maand zijn. Ik moet even kijken wat beter is. Zoals je ziet is de kwaliteit niet optimaal, ik maak de foto's met mijn iPhone aangezien ik die dag en nacht bij heb. 3 januari was ik geslaagd voor mijn rijbewijs, precies een maand voor mijn 18de verjaardag. 
Mijn nicht was weer zo creatief om leuke cup cakes te maken. 


Het was weer erg koud! Zoals je ziet is dit een betere kwaliteit, deze foto is ook gemaakt met mijn Canon camera. 


Aangezien het zo koud was, ook in huis boven, heb ik Goofy 's avonds maar een dekentje om gedaan.


Aangezien wij slechte lessen van Engels hebben en ik vorig jaar nog niks geleerd heb op school, ben ik een Engelse cursus via NHA begonnen. Ik heb gekozen voor 'beginners en gevordenen', zo kon ik alles weer even ophalen. De maximale duur is 15 maanden, wel lang maar ik loop al voor. Hoop hierdoor volgend jaar wel voor mijn Engelse examen op school te kunnen slagen. 


Ik verveelde me op stage.


Lieve Goof wil steeds meer aandacht, word in maart al 9. Vroeger wou hij niks van mij weten, want hij houd niet van kleine kinderen, maar nu kan die elke avond wel zo bij mij liggen.


Zondag 3 februari was ik jarig! Aantal dingetjes gekregen maar voornamelijk geld. 


Dit was de eerste week dat ik zelf met de auto naar school kon, heerlijk! Echt genieten dit haha, want wat had ik een hekel maar dan ook echt een hekel aan openbaar vervoer! 


Ik had een notitieboekje gekocht, hier wil ik onderwerpen voor mijn blog in schrijven en de planning.


Mijn opleiding (secretaresse opleiding) bestaat voornamelijk uit projecten. Ik had ze tot nu toe allemaal in aparte mapjes, maar heb nu alles in 1 grote map gedaan. Handig en overzichtelijk. Vinden jullie dat ik vaker een 'Photo diary' moet posten?


20 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag & het halen van je rijbewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met de auto naar school... lijkt me geweldig! Gefeliciteerd met je rijbewijs! En leuke cupcakes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's!
  Tof dat je nu vaker een photodiary gaat doen! :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super lief die cupcakes van je nicht. Geweldig foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's!
  Heerlijke cadeautjes, lekkere cupcakes. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's allemaal, nog gefeliciteerd met je verjaardag en je rijbewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke fotos die cupcakes zien er mooi uit.
  en wat heb jii mooi haar!
  liefs wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a lovely post, I like these pictures so much! :)

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die auto cupcakes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh zo'n schattig hondje ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Wat leuk dat je zelf met de auto naar school kunt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Gave auto heb je!

  BeantwoordenVerwijderen