12 maart, 2013

5 Favorieten Bloggers #1Ik krijg de smaak steeds meer te pakken, om blogs te lezen. Het begint echt al een hobby te worden haha. En natuurlijk volg ik ook heel wat blogs. Ik laat jullie zien wat mijn favoriete blogs zijn van dit moment. Ik vind het dan ook altijd leuk als ik weer een artikel zie verschijnen van deze meiden.

Het was nog best lastig. Wat zijn mijn vijf favoriete blogs op dit moment? Ik heb er meer dan vijf, maarja toch heb ik voor 5 gekozen. Oke, laten we beginnen, waarschijnlijk kennen jullie ze alle vijf al.

Ik denk dat de meesten Teske wel kennen, ze is dan ook een bekende blogger en YouTuber. Ik volgde Teske al zo'n 2 jaar op YouTube en op Twitter volg ik haar nu een half jaar. Ik had nog nooit op haar site gekeken, maar in November keek ik steeds vaker op haar site en ging ik meer blogs bekijken. In December wou ik dan ook zelf de gok nemen om te beginnen. Teske is een echte beautyblogster.


Dit is de blog van Darcy. Ook Darcy volgde ik al op YouTube. Door haar ben ik ook geïnspireerd door het bloggen. Ze heeft me zelfs nog geholpen via Twitter met het beginnen van mijn blog, wist ik veel hoe ik een blog aan moest maken en alles haha. Darcy blogt ook voornamelijk over Beauty.


De blog van Esmay is van alles wat, ze noemt het zelf ook al een categorieloze blog haha. Beaty, lifestyle en persoonlijke dingen kun je vinden op haar blog dat vind ik altijd leuk. Ook de schrijfwijze van Esmay vind ik leuk.
De schrijfwijze van Jiami vind ik echt leuk. Ze blogt over beauty, lifestyle en persoonlijke dingen. Ik vind het vooral een hele vrolijke site, dat merk je ook aan de schrijfwijze van haar.
Een blog van 5 meiden die net zijn begonnen. Als ik het goed heb zitten ze bij elkaar in de klas. Ik volg de blog van Nicole al een tijdje. Eerlijk gezegd weet ik niet of de andere meiden ook een blog hebben. Maar wat vind ik dit toch leuk, een blog met meerderen, op deze manier delen ze passie. De blog heeft van alles wat: beauty, lifestyle, persoonlijk, fotografie enzovoort. Hoe leuk is het om met meerderen een blog te hebben, dat zou mij ook leuk lijken - als ik ooit iemand zou vinden die dat wil haha. 


Tot zo ver mijn favorieten! Wat ik al zei, heb ik meer favorieten die ik graag bezoek. 


Ken jij deze blogs al en wat vind jij van deze blogs?
Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax    29 opmerkingen:

 1. Pradagirls en Ohjolie kende ik nog niet !! Ben gelijk even gaan kijken en dat zijn inderdaad leuke Blogs !!
  Jij hebt ook een leuke Blog !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken mij erg leuke blogs :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je Oh, Jolie er bij hebt staan! Ik ben Anouk (Vintage Cookiejar) en ik ben een van de 5 bloggers! Het klopt dat we bij elkaar in de klas zitten (en daarnaast zijn we ook vriendinnen). Marieke (Beauty Of Living) en ik hebben beide ook nog een persoonlijke blog. Op de blog Oh, Jolie bundelen wij alle 5 onze krachten samen en we vinden het super leuk dat we al een beetje bekendheid hebben! :) Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk dat je reageert! Echt een leuk idee om als vriendinnen met zn 5en te beginnen!

   Verwijderen
 4. Ja super leuk! Het is ook voor een schoolopdracht, maar dat had je vast al wel gelezen op de blog:) We hadden altijd al het idee om samen een blog te beginnen en het is geweldig dat mede door school wij hieraan mogen werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel, ik ken 2 van de blogs, de andere 3 ga ik eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk de meeste ken ik maar er zitten een paar nieuwe bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, ontzettend leuk dat we er met Oh Jolie tussen staan! Ik ben Marieke, en heb inderdaad zelf ook een blog.'Beautyofliving.com'
  Ik ga die van jou nu ook even bekijken. Bedankt voor het compliment!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende ze eigenlijk allemaal wel! Altijd leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik kende en volg ze op pradagirls na allemaal,vooral teskuh en alaesmay vind ik helemaal te gek !
  heel leuk lijstje,ben benieuwd naar je andere favorieten ( make - up,fashion enz ) !
  *hint*hint* haha (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel en het zijn allemaal leuke blogs! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende alleen lifesplash en teskuh en alaesmay, dit zijn ook mijn favorieten! Ook kijk ik vaak bij joliette.be en beautygloss natuurlijk! Leuk om jouw favorieten te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende alle blogs, behalve de laatste! Nicole daarvan ken ik dan wel weer :) Ik vind degroenemeisjes.nl heel erg leuk de laatste tijd.

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuke blogs, ik volg ze ook allemaal! Hopelijk komt mijn blog ook ooit tussen je favorieten te staan ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ken ze allemaal en met Darcy heb ik iets van 2 jaar geleden nog een fotoshoot gehad =).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. de meeste ken ik - leuke blogs heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super leuk artikel! ik follow je nu op bloglovin' check out mine? C:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OhJolie kende ik nog niet! Ik zal wel even een kijkje nemen. -x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kan ze allemaal, ze zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk artikel! :) Ik ken Teske, Esmay en Jiami! Echt toffe blogs zijn dat! Die bekijk ik elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kende ze allemaal al ja (: leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Staan leuke bij, vind zelf vooral Oh jolie erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke blogs! Die laatste kon ik nog niet, meteen gevolgd die hap haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. OhJolie kende ik nog niet,
  leuke blog hebben die meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik kende nog geen van deze blogs, dus het is wel leuk om dit artikel te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk om te lezen! Kende ze nog niet allemaal dus ga eens even kijken! x

  BeantwoordenVerwijderen