08 maart, 2013

Photo diary Februari


De tweede Photo diary, de diary van Februari.Oh my gosh, eigenlijk vind ik deze foto vreselijk. Ik lijk wel een twaalfjarige.. Niks mis mee, maar is niet bepaald leuk als je al achttien bent. Ondanks ik deze foto vreselijk vind, vind ik hem wel leuk omdat Emile Ratelband erbij opstaat haha. De 1 haat hem en de ander vind hem leuk.


Ik heb nooit horloges om. Ik vond deze best leuk toen ik hem zag. Ik heb er even over na moeten denken of ik hem zou kopen of niet want hij was wel 70 euro en de vraag of ik hem wel zou dragen. Ik heb er geen spijt van, want draag hem vaak al kijk ik er eigenlijk nooit op, kijk standaard op mijn mobiel voor de tijd. Hij is van het merk Elite, ik kende het niet.


Oke, dit is misschien raar voor iedereen.. Dit is nou de 'broer' van Sinter Klaas, aangenaam, dit is Sint Piter. Sinter Klaas kent hem waarschijnlijk niet, maar hij komt alleen in dit dorp en dan in Februari. Zoals je ziet is het paard zwart in plaats van wit, de mantel wit in plaats van rood enz.


Twee kleine drummels (drummels? Volgens mij is dat geen woord, net bedacht) op een feestje op bed proberen te brengen. Het leek goed te gaan, maar toen..


Toen was het mis. Druk dat ze waren, maar uiteindelijk kreeg ik het voor elkaar haha. (:


Heerlijk om (meestal op de namiddag) in bad te gaan. Ik kom er dan wel vaak met een oma huid uit, dat is dan wat minder.


Een glaasje verse Jus d'orange gaat er altijd wel in.


Het eerste wat Goofy doet als hij boven is, stormt hij naar mijn kamer waar zijn speel knuffels liggen (beneden heeft hij alleen een bal en van die piep speeltjes). De knuffel is bijna even groot als hem.


Een avond alleen thuis. Wat moet je dan eten? Juist ja, een maaltijdschotel van de Jumbo. Ik vind ze lekker, ook al neem ik meestal iets van pasta. En kijk nou hoeveel er in zit!


Jeej, op schiphol! Wachten op het vliegtuig naar Aruba! Wil je weten hoe Aruba was en wat ik gedaan heb klik dan hier.


Ideaal systeem voor lange vlieg ritten. Zo gaan 10 uren tenminste wat sneller met een aantal films kijken.


Zon, zee, strand.. Oh man, wat wil ik graag terug. Ik ben niet gemaakt voor dit weer in Nederland..


Op het balkon, met het uitzicht, lovely.


Met kleine Nicole!


Harde wind. Vergeten om een elastiekje mee te nemen, nou ik heb het 's avonds geweten met het borstelen van mijn haar, wat een klitten..


Binky in zijn zonnebloemen pot, cute.


Goof liep de hele dag al wat kreupel, maar ik kon niets zien en 's avonds zat er bloed in de vloerbedekking (gelukkig snel genoeg bij en eruit gekregen) dus hebben we hem maar even een sokje om gedaan, wat voelde die zich klunzig haha.


Zoals je ziet zitten er aardig wat foto's bij die ik ook op Instagram heb gezet. Ik upload steeds vaker een fototje op Instagram. Vind je het leuk om mij te volgen? Volg dan @xBiancaaaa 

Twitter mag ook @Biancaaaax19 opmerkingen:

 1. Wat grappig van Sint Piter! Goofy en Binky zijn schattig haha. En je vakantie in Aruba zag er super uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een ontzettend fijne Aruba foto's zeg, hmm! Krijg helemaal zin in de zomer van deze foto's! En wat een lieve hond heb je, zo schattig!

  xo Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Altijd leuk om een kijkje te nemen in het leven van de blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, maar ik was ook even in de war door die Sint Pieter ;) geeft hij ook cadeautjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij geeft ook cadeautjes, sommigen met opa's en oma's in een andere stad of dorp krijgen ook nog cadeautjes van Sinter Klaas! (:

   Verwijderen
 5. Leuke foto's, dat horloge is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Aruba ziet er zo mooi uit! Krijg gelijk zin om op vakantie te gaan! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's!
  Zullen we elkaar volgen? x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! En wat een prachtige zomer foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuke fotos ! vooral je hamster en hond zijn super cute !!

  xx


  zou jr misschien mij blog kunnrn volgen ? x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke fotos !
  Bekijk ook mijn blog www.placetobeyourself.blogspot.nl youre welcome ! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je hondje is echt een schatje :3
  haha en die foto met die emila vind ik best grappgig :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke foto's super mooi horloge heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke foto's!!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's, Aruba lijkt me heel gaaf!

  Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Agggg, Binkyyy. Super schattig!! Aruba ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen