27 maart, 2013

Review | BB Cream Garnier
Zo vaak heb ik het voorbij zien komen, BB Cream. Ik begon natuurlijk wel nieuwsgierig te worden. Een soort foundation, maar veel beter voor je huid in vorm en geur van crème? Ik ging het testen. De BB Cream van Garnier.
 Nadat ik deze foto's nam zag ik pas dat ik de Anti-veroudering BB Cream heb gekocht. Niet dat het erg is, hoe eerder je begint met het verzorgen van je huid voor ouderdoms rimpels, hoe beter het zal werken, neem ik aan. 


Ik koos voor 'de lichte huid', aangezien ik een lichte huid heb. Toen ik een klodder op mijn hand smeerde leek die super donker. Maar wanneer ik hem uitsmeerde was die goed. Hier had ik een foto van, maar het lukt me nog niet om een scherpe foto te maken. Als je tips hebt voor 'hand' foto's voor dit soort dingen, laat het dan weten. Maar goed. 


Ik had het denk ik wel iets meer als foundation verwacht. Oneffenheden haalt hij wel een beetje weg, maar natuurlijk anders als een echte foundation. Maar ja, ik kon het weten, want een BB Cream is ook geen foundation. BB Cream, verzorgt, hydrateert, egaliseert, vervaagt oneffenheden en geeft je huid een egale en stralende tint en dat doet die zeker.


Het was lastig om hier een foto van te maken. De belichting is steeds weer een beetje anders. Er is bijna geen verschil te zien op foto, maar op de bovenste heb ik niks op en op onderste foto heb ik de BB Cream op. Wel zie je dat mijn gezicht wat meer glimt, zo ziet het er wat gezonder uit. En ohja, hij ruikt lekker, een frisse geur. 

Heb jij een BB Cream? Zo ja, van wat van merk en bevalt hij je? Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  

28 opmerkingen:

 1. Je gezicht ziet er fris uit met de BB Cream. :D Lijkt me best een fijne BB Cream!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, het subtiele verschil doet 't m! Heb hem zelf ook, maar helaas is hij net te licht voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel fijn heb 'm zelf ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh die lijkt me fijn! Ik heb mijn BB nog van 1,5 jaar geleden, daarna ga ik die kopen! Rimpels verkomen is beter dan genezen, right? ;) {oke genezen is niet het goede woord, maar je weet wat ik bedoel neem ik aan :)}
  Kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is bij mij heel lelijk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verschil is zeker wel te zien, zelf ben ik niet zo fan van de Garnier BB crème maar dat is iets persoonlijks. Hij dekt wel mooi bij jou moet ik zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt fijn! Ik vind de BB Cream van Catrice en Gosh erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een fijn product en je gezicht gaat er extra door stralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de blauwe variant, ik gebruik hem elke dag en ben er erg tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb'm ook maar dan de oude versie en ik vind hem erg fijn!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij ziet er wel goed uit! Ik ga deze denk ik ook kopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er heel erg goed uit eigenlijk! Heel natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken deze bb niet maar lijkt me erg fijn!
  Trouwens, ik krijg jou nieuwe artikelen niet binnen op Bloglovin' terwijl ik je wel volg:(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er heel goed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er echt heel erg goed uit! Ik gebruik
  soms ook BB cream van Maybeline!

  Happy weekend!

  XOXO
  IT'S DASH

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik heb deze ook, ik vind 'm erg fijn:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hello dear nice blog.. We follow each other? I already follow you. .I wait you in my blog. .Kisses <3<3<3

  http://thefashionvictimbyantonellabasile.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijne review! Zelf heb ik deze BB cream ook. Ik vind hem best wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goede review, lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een fijne review! Ik heb de BB cream van Garnier ook en vind hem niet zo fijn, maar nu ik je review lees zal ik hem weer eens pakken :)
  Over je hand-foto's: ligt eraan met wat voor toestel je je foto's maakt, als je hierbij de scherpte niet zelf in kan stellen, zou ik je hand wat verder weg houden. Meestal zijn de dichtbij-foto's het moeilijkst automatisch scherp te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn BB cream is ook van Garnier, ben er heel tevreden over! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er goed uit! Ik heb hem ook gekocht alleen voor mij was de lichtste al te donker :$ xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben echt een enorme fan van BB creams. Maar die van Gernier is eigenlijk net iets te donker voor me, en mijn huid is er ook iets te vet voor. Maar misschien dat het in de zomer wel goed komt voor me. (als die zomer ooit nog besluit te komen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die langwerpige van Garnier is heel erg fijn! Die kan je ook beetje opbouwen als je wat oneffenheden hebt en werkt echt super! Ik ga nu die van Catrice uit proberen.
  Is de creme niet vet omdat het voor een oude huid is ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is niet voor een oudere huid, het moet veroudering tegen houden. Ik vind hem niet te vet, ik poeder het ook altijd nog af.

   Verwijderen