17 maart, 2013

Review | Rituals producten


Mijn aller eerste review, jaja. Ik had nog een aantal Rituals producten in de kast staan, die ik gekregen heb voor het slagen van mijn rijbewijs en ook had ik nog Rituals producten gekregen voor mijn verjaardag. Ze stonden nog steeds in de kast te niksen, zonde! Dus ik ben ze gaan gebruiken. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan verder.
Als eerste de 'Sunrise' producten. Ik had al aardig veel gehoord over Rituals producten, maar nooit gedacht om het zelf te kopen. 


Als eerste de Eu d'Orange Sweet Orange & Cedar. Dit is een body spray. Ik had nog nooit eerder een body spray gebruikt, natuurlijk wel body lotion, maar dit nog nooit. Maar wat een heerlijke geur! Er zit 50ml in. Ik ben echt van plan om dit zeker een tweede keer te kopen. Het zal wel snel op gaan, aangezien mijn moeder het nu ook gebruik, ook zij vindt het heerlijk. Alle producten heb ik niet zelf gekocht, maar gekregen daarom weet ik de prijs niet. Het zal wel ongeveer de zelfde prijs zijn als op de Online webshop van Rituals. Hier kost hij €16,50. De Ultra rich, whipped body cream Touch of Heaven Orancig Sweet Orange & Cedar. De body lotion ruikt precies het zelfde als de body spray. Opzich hou ik wel van body lotion, maar deze body lotion vind ik niet super. Het is een aardig dikke cream, beetje boter achtig. Dit vind ik persoonlijk wel minder lekker smeren, wel ruikt hij weer heerlijk. Op de webshop kost deze 15,00 en er zit 200ml in.De foarming shower gel sensation Sunrise Sweet Orange & Cedar. Ook deze ruikt precies het zelfde als de andere producten. Het is schuim waar je je mee wast, schuim zoals bij scheerschuim. Maar dan om je er lekker mee te wassen. Ik vind dit heerlijk in gebruik. Deze bevat 200ml en kost €8,00.Deze foarming shower gel sensation Zensation Orange Rice Milk & Cherry Blossom ruikt echt naar één van de Dove douche producten, heerlijke geur dus. Ik hou van Dove, daar douchen wij met het gezin altijd mee. Dit is een leuke vervanger, zelfde geur maar dan in schuim vorm. Ook deze bevat 200ml en kost €8,00.De kleine foarming shower gel sensation Fujiyama Manderin & Mint. Gelukkig is het een kleine versie, want ik hou echt niet van de Mint geur en dat in de combinatie van Manderijn haha. Nee, deze is niet voor mij bestemd. Je ruikt heel erg de Mint geur, ook vind ik hem wel Citroen achtig ruiken. Maar als je nou echt van een Mint geur houdt, is dit waarschijnlijk echt iets voor jou. Als het goed is kost deze €4,00 en bavat 50ml.

Dit was mijn eerste review - ik weet het, al 3 maanden blog ik en nog nooit een review gedaan -. Lijkt het je leuk om vaker een review zien te verschijnen op cocogloss? Laat het dan weten.

Wat vindt jij van Rituals producten en wat is je favoriet? Instagram - @xbiancaaaa               

Twitter - @Biancaaaax    


14 opmerkingen:

 1. Wat grappig dat je al bijna drie maanden blogt en dit je eerste review is :) je schrijft ze leuk hoor, ga ermee door zou ik zeggen! Het lijken me lekkere producten als ik zie hoe jij ze beschrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk die rituals producten. de Zensation foarming shower gel is van dit rijtje mijn favoriet, ik ben er heel erg zuinig mee. Ook vind in de ‘Magic Touch, ultra rich, whipped body cream’ heeel erg lekker:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heeerlijk. Ben dol op Rituals.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. foaming shower gel van rituals is ZOOOO fijn !
  ik heb hem zelf ook maar dan de roze variant en ik ben er gek op (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van Rituals producten!
  Ps: leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, ik hou echt van Rituals!
  Ik heb laatst ook een pakketje
  gekregen, een hele verwenning
  voor je huid is het gewoon :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg fijn! Sowieso ben ik erg fanvan Rituals

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heel goed, maar rituals is altijd lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze klinken erg goed, eigenlijk gebruik ik nooit producten van rituals, misschien toch maar eens doen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rituals producten zijn heerlijk!
  Ik ben vooral gek op mijn Zensation douchefoam, en de Sakura producten. (bodycréme, bodymist en scrub <3)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhhh zo lekker! <3 Ik ben gek op de producten van de Rituals!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze ruiken altijd zooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Rituels altijd lekkere producten!!

  Mag ik je om een gunst vragen? Ik doe mee aan een blogathon van Goosecraft en B.loved. Zou jij mijn outfit willen like op fb via deze link:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151335698077747&set=a.10150159070657747.284831.184318442746&type=1&theater
  Je help mij er heel erg mee :). Alvast bedankt!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen