15 maart, 2013

Sieraden opbergen


Benieuwd hoe ik mijn sieraden opberg? Lees dan verder.

Een tijdje geleden heb ik al mijn sieraden bij elkaar gepakt en gekeken wat ik nooit meer droeg, vooral de 'kinderlijke' en 'lelijke' dingen heb ik eruit gehaald. Ik heb toen echt veel gegooid. Daardoor heb ik op dit moment niet echt veel meer. Ik moet eerlijk bekennen dat ik sinds ongeveer een jaar sieraden en makeup gewoon steeds boeiender vind. In het begin had ik niks met die grote ringen, armbanden en waarom zou ik elke dag foundation op mijn hoofd smeren terwijl mijn huid redelijk egaal is.

Maar, hoevaker ik sieraden en makeup draag, hoe leuker ik het vind en hoe meer ik koop.


Zo staat het in mijn kamer. Op de wand een hanger waar mijn kettingen aan kunnen hangen, de eiffeltoren waar mijn oorbellen aan kunnen hangen en de rest in de bakjes.


In het eerste vakje zitten een aantal grote oorbellen in die ik amper meer draag, een aantal jaar geleden droeg ik alleen maar van die grote zilveren ringen. Maar goed, in het tweede bakjes zitten de kleinere oorbellen zoals je ziet. Onder in het bakje zitten een aantal van 'juweliers' bakjes, daar heb ik ook nog wat kleine oorbellen in zitten voor mijn tweede oorgaatje en ook heb ik losse achterkantjes gehouden van de oorbellen die ik weg gegooid heb. Zo heb ik altijd reserve. 


Zoals ik al zei, ik begin pas sinds kort armbanden en sieraden leuk te vinden. In het eerste bakje zitten 'gekleurde' armbanden in en in het tweede bakje zitten de zwart, zilveren en parelmoer kleurige armbandjes. Ik vergeet echt super vaak om 's ochtends armbanden om te doen, jammer, want ik vind het wel leuk staan. Maakt de outfit toch wat completer.


Aan de muur hangen mijn kettingtjes. Ik ben niet echt iemand van kettingen. Ik weet niet, ik vergeet het altijd om te doen. En in de stad koop ik ook liever oorbellen en armbanden dan kettingen. Bij bepaalde outfitten hoort gewoon een ketting (ook vergeet ik het dan vaak) om het echt af te maken.


 En alle kanten van eiffeltoren hangen dan de rest van de oorbellen. Ik moet echt is wat vaker afwisselen met oorbellen. 's Ochtends doe ik opzich bijna altijd wel oorbellen in, alleen als ik de vorige dag een paar in heb gehad pak ik die de volgende dag weer, omdat ze dan voor het oprapen liggen haha. Ik zal dit echt even veranderen. In een ander laadje heb ik nog ear cuffs liggen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn sieraden opberg. Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar wat voor oorbellen ik heb, hoe ze eruit zien? Laat het dan achter in een reactie. 


Hoe berg jij je sieraden op?


Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax    27 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik stop zelf ook alles in doosjes, kwestie van alles een beetje georganiseerd en overzichtelijk te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die hanger met 'jewels' eraan is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Jewels Hanger is super mooi.
  Zelf heb ik in mijn kleding kast van die plak haakjes met kettingen er aan. En een paar van die oorbellen rekken.

  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien. Ik heb zelf 2 grote prikborden waar mijn kettingen en wat dunnere armbandjes op hangen (met punaises) en zo'n kunststof opbergbak met wat laatjes waar brede armbanden, ringen en haarspulletjes in zitten. Oorbellen heb ik op een klein canvasdoek zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De jewelshanger is super handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuuk! Voor mijn kettingen heb ik zo'n IKEA hanger ding achtig iets. voor mijn oorbellen een rekje, en voor mijn armbandjes zo'n hand ding en een doosje. Ik vind vooral je jewelshanger echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik heb mijn sieraden ook hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had best veel sieradenrekjes, maar sinds ik allergisch ben geworden heb ik nog maar 3 paar oorbellen nog niet meteen een opbergmethode nodig :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die eifeltoren is echt heel erg leuk! Ik heb mijn oorbellen in een grote bak zitten, waardoor alles in de knoop raakt en ik ook vaak dezelfde oorbellen pak die bovenop liggen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel! :) Die eifeltoren is echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de eifeltoren is erg leuk.! ik heb alles aan een rekje hangen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb alles in doosjes opgeborgen. Die eifeltoren is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Handig hoe jij je sieraden opbergt! Ik vind dat eiffeltorentje zo tof en dat hangertje (of hoe noem je dat precies ? ) waar je je kettingen aan hebt hangen ook. Mooie sieraden heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat rekje is erg leuk! :) Ik heb zelf al mijn sieraden in een doosje zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk zeg! :D Ik vind dat rekje
  echt heel erg leuk!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die Jewels naamhanger is echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik liep gisteren even door de six en daar zag ik echt zo veel leuke sieradenhangers -- zelf heb ik die eiffeltoren ook en ik vind 'm superleuk én handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk opgeborgen! Mijn ringen hangen aan een armbanden hanger in de vorm van een schoentje, mijn oorbellen zitten in een theezak doosje en mijn kettingen hangen met punaises aan de zijkant van mijn kast.
  xx♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aah wat leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg mooie hanger voor je kettingen!

  Bedankt voor de website, ik ga er zo gelijk even een bezoekje nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Handig zeg! Vooral die Eiffeltoren vind ik leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. er handig, anders liggen je kettingkjes daar toch maar in de knoop aan het geraken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vind die haakjes met Jewels echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem23/11/13

  Hey,

  Ik heb een tijdje geleden deze eiffeltoren in de SIX winkel gezien.
  Maar nu het probleem: ik vind hem nergens meer!
  Van waar komt deze?

  BeantwoordenVerwijderen