18 april, 2013

Glossybox Unboxing April


Vandaag ontving ik de Glossybox. Vorige maand ontving ik mijn allereerste. Ik had me pas aan het einde van vorige maand aangemeld dus kreeg mijn box van Maart best laat, daarom heb ik hier geen artikel van gemaakt. Kijk mee naar de box van April!

Als je eerst het pakketje opent zie je de Glossybox Magazine. Zo ziet het eruit als je de box opent, ik word er vrolijk van!


Eerst zie je een kaartje, hierop staat wat voor thema de maand heeft. Aan de binnenkant staan de producten die ook in de box zitten. Dit ga ik natuurlijk niet van te voren kijken, want dan is het geen verrassing meer. Zo ziet het kaartje eruit, maar die lezen we niet!


Als we hem verder open maken zien we een aantal producten. Snel kijken wat alles is!


Als eerste de haarspray van het merk TONY&GUY. Van de week had ik een Truly Yours Box ontvangen die ik had gewonnen en hoe toevallig, zat precies de zelfde haarspray in haha. Ach, dit komt wel op en anders gebruikt mijn moeder het wel haha. Over de Truly Yours Box kunnen jullie volgende week een artikel van zien!


Een body cleanser van Kiehl's. In het briefje staat dat het een lichaamsreiniger is die goed schuimt en de huid 24 uur een zacht en verzorgd gevoel geeft. Ik ga er dus vanuit dat het een douchegel is. Ben erg benieuwd!


MAVALA nagellakje in de kleur Blue Mint. Ik vind dit echt een mooi kleurtje! Mooi helder blauw. Ik zag al in sommige andere unboxings dat zij een geel kleurtje hadden.


Lancome Genifique. Op het kaartje staat dat dit een primeur is, want dit product ligt nog niet eens in de winkel! Je kunt dus wel zeggen dat het een eer is. Dit serum moet een direct en verbluffend effect geven van alle 10 kenmerken van jeugdigheid. De huid zal stralen en lijntjes direct minder zichtbaar. Ben ook erg benieuwd naar dit product!


Een BB-cream van Biotherm in twee kleuren. Voor een donkere huid en voor een lichte huid. De donkere is voor mij te donker, maar ik geloof zoals ik op het eerste gezicht zie is de lichte een goede kleur. Hij ruikt trouwens ook lekker. Die komt dus zeker wel op.


Dit was de Glossybox van April, ik vind hem leuk!

Wil je graag een review zien van 1 of meerdere van deze producten? Laat het me dan weten!


Wat vind jij van de inhoud van de Glossybox deze maand?

Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  

12 opmerkingen:

 1. Mooie kleur heeft dat nagellakje :)
  De BB creams lijken me fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, er zitten niet veel producten in die ik echt zou willen proberen. De BB cream van Biotherm lijkt me wel een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt ook een mooi lakje van Mavala! Leuke inhoud :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke inhoud!! Ik wil ook wel zo'n
  glossybox haha! Super leuk!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best een leuke inhoud dit keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt wel een extra luxe box deze keer, er zitten super leuke dingen in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Het ziet er leuk uit! Vooral het serum van Lancome lijkt me fijn! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, bij jou zat er een mooi kleurtje nagellak in!
  Leuke inhoud! Ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie inhoud zeg! :) Dat nagellakje vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke inhoud! Ik ben benieuwd naar de haarspray :D

  BeantwoordenVerwijderen