29 april, 2013

Inspiratie | OranjeEven om in de stemming te komen, lekker oranje kleurige plaatjes. Zo komen we even in de oranje sferen. Zelf draag ik niet snel oranje, maar toch is het een leuke kleur met koninginnedag en het WK en EK. Hier wat leuke inspiratie foto's.Wat ga jij doen met koninginnedag? 


Er is laatst iets mis gegaan met mijn volgers, lees het hier.


Instagram - 
@xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  


11 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Leuke inspiratie, weer eens wat anders dan een nailart voor Koninginnedag ofzo (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke inspiratie! Wordt er helemaal blij van:)

  Enter my Ugg giveaway! Http://www.fashionablepris.blogspot.com/

  X Pris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat oranje rokje is super leuk.!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind oranje echt een heel erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha AAHH dat poesje, die had ik niet aan zien komen! Leuk artikeltje. Ik draag ook niet snel oranje, alhoewel ik wel desperately op zoek ben naar een oranje bikini, want daar lijk ik ZO bruin in. Het is verder maar net welke kleur oranje je kiest: een beetje zalmoranje (zoals die trui op dat plaatje met het meisje met dat lange blonde haar) staat veel mensen wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook na koninginnedag blijf ik oranje leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die bikini <3 Erg mooi als je zo bruin
  bent als dat meisje!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahw dat katje is echt een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie inspiratie..jeetje ik wow dat ik z'n bruin prachtlijf had als die meid in bikini...
  Nog maar extra trainen...

  New blogpost: new...x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat jurkje met die hartje achter is erg cutieee

  BeantwoordenVerwijderen