21 april, 2013

Let's introduce | Nancy's Ooglooks!


Ooglooks, ik vind ze prachtig! Zelf ben ik er jammer genoeg niet echt goed in, ik probeer het wel steeds meer uit. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het moet worden toch? Wie het wel goed kan is Nancy. Ik volgde haar blog een tijdje en heb haar gevraagd of ze maandelijks iets op mijn blog wil plaatsen en dat wil ze! Erg leuk dus! Elke 28ste van de maand zullen jullie een ooglook van haar zien verschijnen, dat is dus volgende week zondag al! Maar eerst zal ze zichzelf even kort aan jullie voorstellen.

Hoi! Ik ben Nancy!

Ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding International Tourism Managment in Breda.
Eén van mijn grootste hobby's is bezig zijn met kleding en make-up. Ik ben al een tijdje helemaal fan van (beauty) blogs. Toen Bianca mij vroeg of ik ooglooks zou willen maken voor haar blog, leek dat mij dus ook een heel leuk idee. J

Vanaf volgende week zal er maandelijks (en misschien wel vaker) een ooglook van mij verschijnen, deze zal dan ook online komen op mijn eigen blog: n-ancysblog.blogspot.nl


Ik hoop dat jullie het leuk vinden! J

x Nancy 

Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  15 opmerkingen:

 1. Leuk! Ben benieuwd naar de looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk, ben benieuwd naar de ooglooks xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ! Ik ben benieuwd naar de looks !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee en wat een leuke blog heb je! Ik ben heel benieuwd naar de ooglooks en ook naar je volgende artikelen. Ik volg je nu via Bloglovin, volg je me terug?

  Liefs,
  Lisa
  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar de looks! :)
  Ik volg je

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben heel benieuwd!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh leuk! Altijd gaaf om ooglooks te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk hoor, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk! Ik vind de oogschaduw van
  de eerste fotoreeks echt prachtig!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zeg! Ik ben benieuwd! x

  BeantwoordenVerwijderen