16 april, 2013

Mijn lipsticks + vraagjes


Lipsticks, ik heb er niet veel van. Wel vind ik het mooi om een kleurtje op mijn lippen te hebben, dat maakt het toch een beetje af. Het probleem is, ik vergeet het altijd om op te doen en als ik het op doe werk ik het niet bij.. Hier zou ik wel wat consequenter in willen zijn. Misschien komt dat ooit nog haha. Hier zie je de lipsticks die ik op heb, als ik iets op. Heb je eigenlijk lipsticks op of draag je het? haha. Maar goed. Kijk maar mee. 

Zoals je ziet heb ik hier geen lipstick op. 
 De Rimmel London Heart Breaker. Ik moet zeggen dat ik hem op deze foto heel neutraal vind. Op Picasa was die veel feller. Dit is wel een knal kleur, maar ik breng hem dan ook altijd heel voorzichtig op. Deze smeert trouwens ook niet lekker, erg stroef.. Deze foto vind ik trouwens vreselijk maar goed.De Creamy van het DA huismerk. Mooie bescheiden kleur roze kleur.Zoals je ziet heb ik deze kleur het meest gebruikt. De Ultimate Shine van Catrice. Het is niet opvallend dat je lipstick op hebt, maar het geeft toch even die kleine touch die je niet hebt zonder lipstick. Dit is dan ook wel mijn lievelings, gewoon omdat die niet opvalt haha.De Shiny van het huismerk DA. Ook deze behoort tot mijn lievelings. Niet opvallend, maar toch dat kleine extraatje.

Op de foto's valt het best wel tegen qua kleur. Je ziet niet super veel verschil, dat is wel jammer.

Ik zit er aan te denken om binnenkort een 'My daily make-up routine' filmpje te gaan maken. Dat zou betekenen dat dat mijn eerste filmpje zou zijn. Ik twijfel al een tijdje omdat ik het echt verschrikkelijk vind om mijn eigen stem te horen, ik heb echt een 'jonge' stem met toch wel een beetje accent. Bij bepaalde filmpjes hoef je natuurlijk niet perse te praten, maar kun je wel beter dingen laten zien dan doormiddel van foto's. Wat zouden jullie ervan vinden?

Vanaf nu zullen er weer gewoon artikels verschijnen. Ik krijg het weer iets rustiger met school en morgen heb ik vrij. Die dag ga ik besteden aan school en mijn blog, ik ga vooruit schrijven. 

Ik wil meer gaan reviewen. Wat voor producten zou jij graag willen zien die ik kan kopen om te reviewen? Laat het me dan weten!


Draag jij vaak lipstick/lipgloss?

Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  
15 opmerkingen:

 1. Staat je leuk een kleurtje op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, ik denk dat niemand zijn eigen stem echt leuk vindt. Vaak valt dit voor jou veel harder op, dan voor anderen. Gewoon doen dus! Je zal zien dat je leuke reacties krijgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die van Catrice mooi! Zelf draag ik niet zo vaak lipstick, als ik dat doe zijn het nude kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk :D Vind de eerste 2 je het mooiste staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook altijd leuk, een kleurtje op de lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heart Breaker staat je erg goed! Mooie lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lipsticks, staan je allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lipsticks, ik ben erg benieuwd naar je eerste filmpje ;) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze kleurtjes zijn eigenlijk mooier dan ik had verwacht!
  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes! Ik draag sowieso geen lipgloss meer maar alleen lipstick, maar niet elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes! Ik draag eigenlijk bijna altijd lippenstift, ik vind het bij mezelf echt m'n look afmaken. Maar ieder persoon is weer anders he! hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat je goed, zullen we elkaar volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kleurtjes! Ik draag zelf af en toe lipstick, ik gebruik liever gekleurde lipbalm eigenlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen