28 april, 2013

Nancy's Ooglook | Tricolore
Vandaag de eerste 'Nancy's Ooglook'. Dit zal vanaf nu elke 28ste van maand verschijnen hier op cocogloss, maar zal ook te zien zijn op Nancy haar blog. Misschien later ook nog wel vaker. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik heb vandaag een ooglook voor jullie. Een ooglook met zomerse kleurtjes :)
Als eerste wil ik vertellen dat ik sinds deze maand samen werk met Bianca, zij zag een aantal looks op mijn blog en vroeg me of ik ooglooks wilde maken voor haar blog. Dit vond ik een heel leuk idee en ga ik met heel veel plezier doen, 1 keer in de maand (en misschien af en toe vaker) verschijnen mijn ooglooks ook op haar blog!

Laten we beginnen met de look.Nadat ik oogschaduwbasis heb aangebracht ben ik begonnen met gele oogschaduw, deze heb ik aangebracht over het hele bewegend ooglid.


Hierna heb ik een koraal kleurtje gepakt, en deze heb ik aangebracht in het midden van het bewegend ooglid.


Na het koraalkleurtje aangebracht te hebben, ging ik verder met paars. Deze kleur heb ik aangebracht op de buitenkant van het bewegend ooglid, in de crease en daarboven, en ook heb ik er een klein lijntje mee onder mijn oog gemaakt. Hierna ben ik nog een keer over de gele en de koraal kleur heen gegaan, want deze hadden helaas best wel veel fallout..


Als laatste heb ik nog een beetje blauw oogpotlood aangebracht onder m'n oog, en de look afgemaakt met wenkbrauwpotlood en mascara.


Wat je nodig hebt:

1. Essence eye shadow base
2. Catrice absolute eye colour - 460 John Lemon
3. Essence LE Fantasia eye shadow - 01 Elves like lilac
4. Essence eye shadow - 55 Shrimp me up
5. Essence eye shadow - 22 Blockbuster
6. Catrice LE Nymphelia  unbeleaf'able blush - C01 Dancing Nymph
7. Gosh soft'n shine lip balm - passion pink
8. Essence kajal pencil - 11 cool breeze
9. L'Oreal false lash Telescopic waterproof mascara
10. Essence eyebrow designer - 02 brown
11. Catrice photo finish foundation - 040 sun beigeWat vinden jullie van deze ooglook?

x NancyEr is laatst iets mis gegaan met mijn volgers, lees het hier.
Instagram - 
@xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  


15 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Erg speciaal maar wel draagbaar en helemaal lenteproof

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look, perfect voor de lente & zomer maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een felle, knallende look! Mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dit ziet er hartstikke mooi uit, lekker knallend! leuk!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch? Ik zou het gezellig vinden als je mee komt 'feesten'!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie ooglook! En wat heb je mooi haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke ooglook! Ik zou zelf de paars door een bruine kleur of koper vervangen, ik houd niet zo van paars. maar jou staat het super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig zeg! Je ogen spreken!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie, zomerse look! Staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel mooi gedaan!

  www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaw echt heel leuk, kleurrijk en toch draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh heel leuk! Had paars niet snel uitgekozen, maar staat mooi.

  http://www.leefmetlef.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen