08 april, 2013

Persoonlijke update | School


School is gemeen. Altijd alles plannen ze tegelijk. In het begin van het jaar doe je niks en nu rond deze tijd moet alles weer tegelijk.

Voor degenen die het niet wisten, ik doe de secretaresse opleiding. Deze twee weken worden stressvol, maar daarna is het tenminste weer rustiger. Ik kan er totaal niet tegen als alles tegelijk moet. Het is ook wel een beetje mijn eigenschuld, want ik begin altijd op het laatste moment met opdrachten.

Vandaag hebben we 'gespijbeld', maar wel voor een goed doel. Vrijdag moeten we met z'n drieën een workshop geven, we zijn de eersten van de klas. Drie weken terug hadden we eindelijk een onderwerp gevonden 'vertrouwen', dit moeten we koppelen aan secretarieel. Vorige week hadden we wat informatie gevonden en vandaag hebben we alle informatie eruit gepikt wat we kunnen gebruiken en dat hebben we in eigen woorden gezet. Dus nu hebben we de tekst, powerpoint klaar en de tekst verdeeld. Nu wordt het dus oefenen tot vrijdag.. Ik hou er zo niet van voor de klas staan, maar het moet.

Als dat af is moeten wij drieën ons weer focussen op een gastles die we die vrijdag erna hebben. Gelukkig hoeven we daar niet heel veel meer voor te doen, want die vrouw geeft zelf een workshop over zakelijk reizen, zij heeft een eigen reisbureau. Wel moeten we nog wat voorbereidingen doen.

Die zelfde vrijdag moet ik een project inleveren. Elke periode moeten we een groot project afmaken, over twee weken moet dit project waar ik nu mee bezig ben af zijn. Maarja, dat wordt lastig als je bijna ALLES nog af moet maken in de laatste twee weken. Gelukkig zijn mijn twee vriendinnetjes even ver en gaan we volgende week met z'n drieën aan de slag, dan maar samen.

En ohja, morgen heb ik een rekenexamen, die blijkbaar niet meetelt omdat het landelijk te slecht word gemaakt elk jaar. Dus ik hoef me GELUKKIG niet zorgen te maken, want ik ben een ramp in rekenen.


Zo, dit was mijn frustratie praatje. Nu weten jullie waarom ik deze week misschien weinig post. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.


Hoe gaat het bij jou op school?


Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  


6 opmerkingen:

 1. Ik heb dit probleem ook! Heb in twee weken
  tijd ineens honderd tentamens en opdrachten
  in te leveren! Daarvoor was er niks te doen:P

  Heel veel succes! Het komt wel goed! :)

  XOXO
  IT'S DASH

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit ook op school, echt vreselijk.
  Zelf heb ik nog nooit gespijbeld hierdoor, maar het kan gewoon xd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. School moet echt altijd alles in eens doen. Ik moest ook ineens tijdens mijn examen op zoek gaan naar een stageplek. Terwijl we al 2 maanden lang op school zaten en ik er tijd genoeg voor had. Ze leren het ook nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met alles! Bij ons op school plannen ze ook zowat alles te gelijk. Heel irritant. Vooral altijd de laatste paar weken voor de vakantie is het meestal hard werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net toetsweek achter de rug en die ging niet zo lekker, maar ik ben alvast begonnen met leren voor de volgende, want ik moet en zal over gaan :) Bij mij plannen ze ook vaak alles tegelijk, erg fijn altijd.. Jij in ieder geval heel veel succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat plaatje zegt zo alles wat ik ben tijdens dit soort stressperiodes!!

  BeantwoordenVerwijderen