02 mei, 2013

Photo diary April


Hier weer de maandelijkse foto diary. Het zijn veel dieren foto's, dat is dan ook iets wat ik leuk vind om op de foto te zetten haha.Met mijn ouders ben ik bij een kennis van ons wezen kijken, zij had er een veulentje bij gekregen, zo cute!


Ook zijn we daarna gelijk door gereden naar mijn oude pony'tje die ik verkocht heb. Ik heb Milly een half jaar gehad, maar met mijn gezondheid koste het gewoon te veel energie en tijd. Ze is nu bij een vriendin van die kennis waar we waren wezen kijken, erg leuk dat ik haar dus nog kan opzoeken.


Noodles. Ik hou van 'buitenlands' eten.
Een paar stressige weekjes voor school. Een workshop organiseren, een gastles voorbereiden en een project afmaken waar ik eigenlijk nog aan moest beginnen. Het project heb ik nog niet af en heb het dus niet binnen de deadline af, maar ach meestal doen ze er niet moeilijk over. Ik hoop deze vakantie ver te komen. 


Met de meiden bezig aan onze workshop 'zelfvertrouwen'. En oh my god wat was ik zenuwachtig voor de workshop, terwijl we het gewoon voor onze klas moesten geven. Ik haat het. Maar het ging gelukkig goed, binnen twee weken horen we wat voor cijfer we hebben gehaald. :)


Autorijden in mn autootje, ik vind het echt leuk. Ik voel me nu een stuk vrijer!


Ook Goof houdt van autorijden.


Mijn moeder was deze maand jarig. Vroeger nam ik nooit taart want ik hield er niet van, nu laat ik het echt niet bij me voorbij gaan. Hmm, lekker.


Bezig met opmaken.


Black outfit.


Bij mijn oma op visite en Goofy voelt zich gelijk thuis.. Kan toch niet..


Aahw wat was ik vroeger schattig. Een aantal foto's van vroeger gekeken.


Deze hele maand (5 weken in totaal) had ik er een logee bij. Hammie (die ik in mijn hand heb) is van mijn nicht en hij is hier omdat mijn nicht 5 weken in Spanje zit op stage. JALOERS!


Rond lopen in de bal.


Deze maand begon eindelijk lekker weer te worden!


Binky vindt de komkommer lekker!


In het park met dit mooie weer.


Met dit weer vind ik het niet erg om met de hond uit, heerlijk.


Ook had ik deze maand nieuwe sneakers gekocht. Ze zitten echt heerlijk, er zit een voetbed in dus ze zijn erg goed voor je voeten. 


Beetje veel dieren foto's, ik zal is proberen meer foto's te maken van andere dingen haha. 

Heb jij deze maand nog leuke dingen gedaan? 
Instagram - 
@xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  

12 opmerkingen:

 1. Ik heb ook duizenden foto's van mijn hond haha!
  Alleen helaas woont mijn hondje niet bij ons thuis door drukte, net zoals paarden, ik wil graag een paard, maar het kost teveel tijd en geld, erg jammer.

  Leuke foto's meid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die met de komkommer is zoo schattig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's :D
  Je hebt echt een schattig hondje!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's en super leuk je nieuwe sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten zulke lieve foto's tussen!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's! wat een lieve paardjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik maak ook altijd dierenfoto's haha, mijn hondje is mijn favoriete model!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke diary! :)


  www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah wat een schattig veulentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's. Lief veulentje, ooooh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's, vooral die van het hondje in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. haha die foto's van de hamster in hun bal echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen