06 mei, 2013

Review | Hema Nagellakremover


De zoveelste review over de Hema nagellakremover, ik weet het. Zelf heb ik de reviews ook zo vaak voorbij zien komen. En ik moest het gewoon testen, want in de reviews leek het echt een uitkomst. Hoe zou het mij bevallen? Lees het hier.Voor de genen die deze nagellakremover nog niet hebben en vaak haar nagels lakt is dit echt een aanrader! Een spons met een gaatje erin, hier steek je je vinger om de beurt in en draaien maar.


Drie keer heen en weer en weg is je oude nagellak, ook op de zijkantjes. Als je het potje open draait en je ruikt erin, is het een gigantische sterke geur, wanneer je je nagels schoongemaakt hebt ruikt het erg zoet, echt een snoep geur. Ik vind het dan wel een beetje plakkerig voelen, maar even handjes wassen en maar weer lakken!

Hij kost €4,50 en is natuurlijk te koop bij de Hema. 

Heb jij de Hema Dip&Clean al? Wat vind jij ervan?Er is laatst iets mis gegaan met mijn volgers, lees het hier.
Instagram - 
@xbiancaaaa               
Twitter - @Biancaaaax  
20 opmerkingen:

 1. Lijkt me erg handig! Volgens mij is ie ook niet zo duur, dus ik ga hem denk ik ook nog kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij kost €4,50. Ik zal het er even bij zetten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er thuis ook 3 staan haha, erg handig inderdaad. Zoiets mogen zo ook uitvinden voor je tenen, dat is soms echt een rotklus om weg te halen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg handig en een fijn prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super handig! Ga hem echt een keer kopen om te proberen.

  x

  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt me echt heel erg fijn, ik wil 'm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat handig! Wil het echt
  een keer proberen! :)

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij lijkt me heel handig, hij staat op mijn wishlist maar ik heb nog geen tijd gehad om naar de Hema te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn review! Ik heb het potje van Bourjois toevallig gekocht :)

  www.simplynoir.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem van Bourjois, maar die is toch aan de prijzige kant. Ga denk toch over op deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik ga je trouwens volgen, leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eerlijk gezegd is dit de eerste review die ik er over lees, maar kennelijk woon ik in een grot. Lijkt me een super fijn product!

  Liefs,

  Maria Antoinette
  www.beautybandit.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit lijkt me echt super handig voor mee op reis enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hee cool, ik heb de laatste tijd onder een steen geleefd en dit is de eerste review die ik erover lees :P Ga 'm toch maar kopen denk ik! Ik haaaat mijn nagellak eraf halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt ontzettend goed, uitproberen maar :D!

  Als je het leuk vindt, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?:D Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen 'feesten'!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt me echt fijn, maar ik heb hem nog niet gehaald :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb die van de kruidvat eigenmerk. Is rond de €2,50 en doet het ook echt super!

  BeantwoordenVerwijderen