16 juni, 2013

Nieuwe naam / update

Even een heel ander soort artikeltje. Zoals jullie aan de titel kunnen zien heeft mijn blog een nieuwe naam: http://belizzia.blogspot.nl
Ik ben nog aan het regelen dat mijn volgers omgezet worden naar deze url naam. Ook ben ik bezig voor een nieuwe layout en binnenkort wil ik een eigen domeinnaam.

Morgen wordt de winnares bekend gemaakt van de winactie en er staat alweer een nieuwe winactie klaar die deze week zal volgen, iets wat je echt nodig hebt bij warme zomer dagen in je kamer. Tipje van sluier haha.

En ohja, ik ben weer actief op twitter en heb daarom een nieuwe twitter aangemaakt, volg me op @cocoglossx , ook deze naam zal waarschijnlijk nog veranderen als alles lukt met het omzetten van de volgers.

Fijne zondag en fijne vaderdag!

6 opmerkingen: