02 juni, 2013

Review | Andrélon haarmasker


Een haarmasker, ik had het nog nooit eerder gebruikt. Waar moest het wel niet goed voor zijn? Tot dat ik het op een aantal blogs tegen kwam en na dat het me werd geadviseerd door een kapster, aangezien mijn haar erg droog en dof was. Kijk mee wat ik er van vind.

Voor mijn haar gebruik ik al tijden Andrélon. Ik vind het echt een fijn merk. Ik heb hem bij de Kruidvat vandaan, als het goed is koste die €4,99. De Glans & Care voor dof haar, dat zou goed moeten zijn!


Volgens de verpakking zou het je haar weer laten glanzen en moet het er weer gezond uitzien en moet het zijdezacht aanvoelen. Je moet het royaal aanbrengen op vochtig haar en 5 minuten in laten werken, daarna goed uitspoelen. Voor optimaal resultaat zou je ook nog de Glans & Care shampoo en conditioner moeten gebruiken. Voor de finishing touch nog de Glans & Care serum. Dit het ik niet gedaan. Ik gebruik zelf standaard Anti roos shampoo en verschillende conditioners van Andrélon en soms nog een serum.


In het begin maakte ik mijn haar een beetje nat voor het douchen, dan smeerde ik het haarmasker erin en na 5 minuten ging ik dan douchen. Nu doe ik het steeds in de douche, eerst mijn haar gewoon nat maken, haarmasker er in, laten in trekken en uitspoelen. Ik merk hierdoor geen verschil. Omdat ik best dik haar heb gebruik ik dan ook aardig veel. Zoals alle Andrélon producten ruikt hij erg lekker (vind ik).

Maar nu, doet het haarmasker echt wat ze zeggen op de verpakking? JA! Mijn haar is echt serieus mega zacht en makkelijk uit de klit te halen en het voelt en ziet er erg gezond uit en het geeft een mooie natuurlijke glans. Ik gebruik het product nu 1 keer in de 1 of 2 weken.

Aanrader? JA! Als je last hebt van dof haar en als je van zacht haar houdt is het zeker een aanrader!

Gebruik jij wel is een haarmasker?
Vergeet niet mee te doen met de winactie! (klik hier)

Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @cocoglossx  

17 opmerkingen:

 1. Klinkt super super fijn! Fijne review ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt goed! ik gebruik er nu een van L'oreal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot nu toe gebruikte ik nooit een haarmasker, mss eentje gaan proberen van andrélon?! -xxx- eline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super fijn! Ik wil hem graag een keer proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook eens geprobeerd, is inderdaad een fijn masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er echt fijn uit! Ik gebruik eigenlijk
  nooit een haarmasker, maar moet het misschien wel
  een keer gaan doen! Heb een beetje droog haar door
  al het kleuren ahah :P

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So fabulous! Looking good!

  www.goodbadandfab.com
  personal style and fashion musings of a LA fashion lawyer living life in the fab lane!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook gehad, maar vind zelf die van Elvive fijner. Iets duurder ook, maar echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik noooit een haarmasker, maar dit klinkt wel fijn! :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent wel heel enthousiast, ik ben benieuwd geworden! Een keertje proberen dus ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er fijn uit! Ik follow je trouwens nu op bloglovin', zou je me terug willen followen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt me een superfijn maskertje!
  XOXO Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er een leuk maskertje uit, moet ik dringend eens uitproberen (:
  Ik volg je op bloglovin, volg jij me misschien terug?

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb deze ook, vind 'm inderdaad erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik altijd het haarmasker van Andrelon in een tube, super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen