25 juni, 2013

WINACTIE | Zomerse ventilator!


Wie houdt nou niet van zomers weer en slapen? Ik denk wij allemaal wel, maar de combinatie slapen met warmte is echt totaal niet fijn. Aangezien het zomerse weer er binnenkort vast weer aan zal komen -dat moet nu toch wel is- mag ik in samenwerking met fonq.nl een ventilator weggeven! Hoe lekker is dat voor op je slaapkamer? Kijk mee om te kijken wat je moet doen.


Deze webshop heeft echt van alles te koop. Spulletjes voor je tuin, je huis, voor in de keuken, leuke cadeautjes, voor baby's, kinderen, speelgoed maar ook nog beauty spulletjes. Ze hebben een nieuwe lijn in hun beauty assortiment, namelijk: een nieuwe lijn, het zijn lekkere shampoo en geurverspreiders. En raad eens? Hier komt binnenkort ook een winactie online!


Maar goed, hoe kun je die gave retro ventilator nou winnen?

Wat je moet doen:
- Like de Facebook pagina van fonq.nl
- Volg Fonq op Twitter
- Volg mij op Twitter
- Volg mij op Bloglovin'

Laat je email achter en zeg wat je allemaal gedaan hebt! :)


Wat je mag doen: 
- Like dit artikel (klik hier) (+1)
- Volg mij op Instagram (xbiancaaaa) (+1)Woensdag 10 juli rond 4 uur wordt de winnaar bekend gemaakt!


10 opmerkingen:

 1. Hele leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Ik volgde je al op instagram, twitter en BL. Ook volg ik fonq.nl nu overal.
  De post was alleen niet zichtbaar op BL, hierdoor kon ik deze niet liken.
  Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu staat hij er wel bij, nog even geliked :)

   Verwijderen
 2. Hahaha wat een leuke winactie. Ik heb al veel ventilators staan bij mij thuis, maar ik kan zeker wel zeggen dat fonq leuke spulletjes te koop heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke actie met Fonq. ik volg je op bloglovin en kwam zo dit artikel tegen, ik heb het direct geliked en volg Fonq nu op twitter en facebook. ook volg ik je eigen twitter met de naam dreamxlovely. Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super handig, die heb ik nog niet op mijn studentenkamertje!

  Ik heb je gevolgd op Bloglovin, Twitter en Instagram, Fonq geliked op Facebook en gevolgd op Twitter :)
  En nog een +1 gegeven! En nu ga ik duimen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ho ik vergeet helemaal mijn e-mailadres, lekker slim!
   Dat is contact@jenniefromtheblog.com

   Verwijderen
 5. Anita H.27/6/13

  Inderdaad een gave ventilator. Ik doe graag mee. sepia@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. omg wat leukk!!!! die moet ik hebben:D ik doe mee!

  xoxo

  Irene
  irene@imfashionstoned.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke winactie!Ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan behalve instagram, dat heb ik niet gedaan, ik heb namelijk geen instagram.

  mijn e-mail adres is: danie1@hotmail.nl

  liefs, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen