01 juli, 2013

Photodiary Juni


Juni is ook alweer voorbij, wat gaat het toch snel. Het is zo nu en dan mooi weer, helaas niet zoals het hoort. Ik heb geshopt met een vriendin en mijn angsten weer onder ogen gezien.Op de pond in de auto. 


Zo nu en dan een wijntje nuttigen is heerlijk


Kiekebo! Helaas kan ik Binky nog steeds niet op mijn hand houden, dan flipt die als een gek..


Tsja, zoveel spul slepen we elk weekend mee als we naar de boot gaan, soms nog wel meer


Met mooi weer op de boot, is het beste wat er is met mooi weer


Voor het eerst cracked nagellak gekocht, wat vinden jullie ervan?


Goof komt zo nu en dan uit zich zelf op schoot, zo lief


Dit statief heb ik deze maand gekocht, hij kan op een lengte van ongeveer 1,40 meter.


Ik hou er van, die mooie luchten


Zo nu en dan is het eindelijk weer zomersweer 


Deze foto vond ik zo schattig


Oke ik ben dus echt bang voor spinnen. Ik was bezig voor school in het kantoortje, zat deze dikke spin op de muur, gelukkig niet heel dichtbij dus het kon nog. (ik durf ze ook niet dood te maken of met de stofzuiger erover heen, vind ik ook eng) Hij begon dus te lopen en kwam echt heel dichtbij.


Hij kwam dichtbij mijn spullen dus heb al mijn spullen snel gered haha. Ik ben bang dat die dan in de spullen gaat zitten en dat ik hem daar dan vind haha.


Toen ik alles verhuist had ging die richting Binky dus toen moest ik wel wat doen, want ik was bang dat die de kooi in ging. Ja ja, het is wat als je ergens bang voor bent..


Ook was ik met een vriendin voor het eerst bij de Primark geweest, in Zaandam. Deze ring had ik gekocht. Als het goed is komt er nog wel een shoplog. Na de primark moest ik wat eten en mijn ouders waren weg. Ik had wat aardappeltjes met kipfilet en wat groenten (kant en klaar zakje) en nog wat sla, wat ik lang niet allemaal op kreeg haha. Vorige week was mijn laatste schoolweek en met onze 'lievelings' lerares hadden we een High Tea gehouden op school. Iedereen nam wat mee, was erg gezellig.


Ook heb ik weer wat dingetjes op marktplaats gezet zoals een massagebed, buikspierapparaat, een surfplank met soort van motortje voor kinderen en mijn scooter. Toch wel moeilijk om mijn scooter weg te doen, maarja ik ga nu toch overal heen met de auto. Heb je interesse in iets of wil je iets weten? Kun je altijd even mailen. :)

Heb jij deze maand nog wat gedaan? 

Vergeet niet mee te doen met de winactie, een musthave voor zomers weer. (klik hier)


Instagram - 
@xbiancaaaa               
Twitter - @Belizzia  

13 opmerkingen:

 1. Leuke foto's, haha ik had je verhaaltje van die spin al gelezen op twitter :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal! Behalve die van de spin natuurlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Ik heb ook echt een hekel aan spinnen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top foto's !

  OMG ik wil zo graag een hamster haha :p

  En was die spin echt nodig hahah :P gatver zeg haha

  Liefs,

  Jen

  The Chains are cut !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's, ik ben ook als de dood voor spinnen. heb je hem uiteindelijk wel vermoord.? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik aan mijn moeder over gelaten, ik durfde verder niets te doen haha. x

   Verwijderen
 7. Leuke foto's. Je hamstertje ziet er zo schattig uit :) Ik heb laatst ook mijn scooter verkocht, wel een beetje met pijn in m'n hart omdat het mijn eerste grote aankoop was maar ben ook wel weer blij dat ik hem verkocht heb nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke pics. Een statief is inderdaad heel erg handig, vooral als je 's avonds met lange sluitertijden wilt gaan fotograferen. Levert schitterende plaatjes op (heb er een aantal op m'n site staan), maar zonder statief wordt dat knap lastig :) Die spin is behoorlijk griezelig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat jammer zeg van je scooter!!! veel suc6 nog met verkopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker eten, lief hondje en mooie scooter!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt een mooie scooter zeg! Ik hoop dat je hem snel verkoopt :)

  BeantwoordenVerwijderen