05 juli, 2013

Review | Catrice Cover Stick


We kennen het allemaal, die rode plekjes of oneffenheden op het gezicht. Dat wilen we weg hebben! De cover stick van Catrice zou dit probleem moeten verhelpen, benieuwd of die een beetje werkt? Kijk dan verder. 

De verpakking, ziet er mooi clean uit, daar houd ik van. Ik heb deze cover stick nu al een tijdje maar ik had niet echt duidelijke rode plekjes, tot op dit moment. Ik had een puist en een hele erge rode vlek op mijn wang, die wilde ik dus sowieso weg hebben!


Bleh! Deze vlekken moeten echt weg, op mijn kin en op mijn wang. Voor de rest is mijn gezicht aardig effen. Bij deze dagen, als je weer wat bruiner bent geworden draag ik zo weinig mogelijk foundation of BB Cream. De laatste tijd heb ik het amper gedragen. Daarom is de coverstick ideaal voor alleen de rode vlekjes. 


En stippen maar! Ik breng hem stippelend aan, wat ik ook wel doe is met mijn vinger erover heen en dan op mijn oneffenheden stippen.


En voila! Natuurlijk zie je het er een beetje doorheen, maar zo op het eerste gezicht ziet het er goed uit!

Ik ben erg tevreden over deze stick. Ik kocht hem bij de Kruidvat en hij koste €2,99, fijn prijsje dus!


Wat gebruik jij om oneffenheden te bedekken? 
Vergeet niet mee te doen met de winactie, een musthave voor zomers weer. (klik hier)
Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Belizzia  


10 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijn product! Ik gebruik nu de concealerstick van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het is nog best mooi geworden! Je ziet het nog wel een klein beetje maar voor die prijs is dat helemaal niet slecht hoor! Ik gebruik helemaal niks, heb geen last meer van puistjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig, ik heb zelf een paletje van Sleek, Corrector & Concealer. Ik gebruik de corrector het meest omdat ik altijd iets onder m'n ogen heb. Rode plekjes heb ik eigenlijk nooit dus de concealer gebruik ik veel minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa ik heb deze ook en ben er heel blij mee, fijn prijsje en doet zn werk goed! Perfect dus!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt wel een mooi huidje! de concealer ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ziet er goed uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw super mooi, deze wil ik ook hebbem

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een fijn product, hélemaal voor die prijs! Ik zal binnenkort ook maar eens op zoek! X
  www.iamanightblogger.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had hem ook en vond hem ook fijn werken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dit product ga ik zeker een keer kopen! :) Erg leuke blog! Ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen