14 juli, 2013

UPDATE | oproepje

Lieve lezeressen,

zoals jullie zien heb ik mijn blog een beetje verwaarloosd laatste tijd. Vanaf nu wil ik dan ook echt proberen artikels te plaatsen die naar mijn zin zijn, geen halve werk. De laatste schoolweken waren druk, ik genoot van mijn eerste vakantieweken en moet nog steeds iets afronden voor school. Als het maar in November klaar is maarja als ik weer naar school ga begin September krijg ik het sowieso ook weer druk. Dit wil ik deze week nog afmaken zodat ik echt met rust op vakantie kan. 

Vanaf volgend weekend ga ik 3 weken op vakantie met de boot, de bedoeling is richting Zeeland. Ik neem mijn laptop wel mee, maar of ik veel Wi-fi heb, betwijfel ik. Na die vakantie wil ik echt meer structuur in mijn blog. 

Het plaatsen van weinig artikels had ook te maken met het hebben van te weinig inspiratie, nog steeds eigenlijk. Reviews vind ok leuk om te maken en om producten te testen en mijn mening te geven, of bijvoorbeeld een product van een goedkoper merk VS een product van een wat duurder merk kan ook leuk zijn. Dan is de vraag wat voor product koop je dan? Waar hebben jullie wat aan?

Nu is mijn vraag:
He.b jij ideeen voor mijn blog of van welk product wil je graag een review of wil je graag weten van een bepaald product welk merk beter is? Laat het weten zodat je me weer een eindje op weg helpt. :)

Alvast bedankt! x

2 opmerkingen:

  1. Kan gebeuren hoor! Ik heb zo één twee drie geen ideeen voor je blog, maar wat ik zelf altijd doe is een lijstje bijhouden van dingen waar ik over kan schrijven en altijd en overal je ogen open houden voor dingen waar je inspiratie uit kunt halen. Tags en outfitposts zijn ook altijd leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien is het leuk om ieder week iets terug te laten komen. Elke maandag b.v. een shampoo reviewen... Lekker veel nagellakjes reviewen of experimenteer eens een keertje met je nagellakjes voor leuke nail art! Er is zoveel om over te schrijven :) Haal je inspiratie ook van weheartit.com, ontzettend leuke plaatjes en ideeën altijd ook!

    BeantwoordenVerwijderen