26 augustus, 2013

Fotografie | Flower Power Monday


Soms is het gewoon leuk om je camera te pakken en wat random foto's te maken dit heb ik in de winter ook al is gedaan (klik hier), het is ook leuk om je camera te testen. Dit deed ik en ging met mijn camera de tuin in en de bloeiende bloemetjes waren de pineut. Klaar voor shot aan Flower Power?


Heerlijk zoveel kleur, vindt je niet? Ik word er vrolijk van! 

Mijn fotokwaliteiten kunnen nog zoveel beter met de camera die ik heb (Canon 600D), maar ik ben er zelf niet goed. Waarschijnlijk ga ik binnenkort -kan ook nog wel 2 jaar duren- of in ieder geval ik ben van plan om ooit een fotocursus te gaan volgen. Het lijkt me leuk om meer te leren en het zou ook handig zijn voor mijn blog!

Wordt jij ook vrolijk van al die kleurtjes?


Volg me ook op Twitter of instagram:
                                                              Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Belizia 

11 opmerkingen:

 1. Ik word inderdaad erg blij van deze bloemetjes met hun felle kleurtjes :) Ik doe dat trouwens ook vaak: gewoon de camera nemen en bloemen fotograferen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's:) Ik word ook vrolijk van bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook altijd fijn om foto's van bloemen te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende foto's zeg. Bloemen zijn prachtig om je helemaal op uit te leven met je camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, supermooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dit is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. You have beautiful pictures ! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, heel erg mooi <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's heb je gemaakt. Hierdoor krijg ik het zomer gevoel alweer helemaal terug! Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen