21 augustus, 2013

Unboxing Glossybox Augustus '13


Elke maand weer een feestje, de nieuwe glossybox! Het blijft leuk om te kijken wat je krijgt, elke keer weer een cadeautje. Kijk mee naar de inhoud van deze maand.
Mijn eerste reactie was: 'wow volle box!' Toen ik hem openende kwam er ook een heerlijke geur uit. Het is trouwens ook zo leuk om te zien wat anderen erin hebben. De inhoud is bij anderen altijd wat anders, ik zie bijna nooit een box voorbij komen die precies dezelfde inhoud als mij heeft.


De nieuwste geur van Naomi Cambel, queen of gold.


Dit is een showergel van 50ml, hij ruikt echt heerlijk! De 150ml kost € 8,95.


Een sample van 1,2ml misschien is dit wel een geur die ik zou kopen in een grotere versie. De prijs van een 15ml is € 15,95.


Zendium & Prodent White Now.


Zendium mondwater, hoe leuk?! Ook al gebruik ik nooit echt mondwater -ja alleen als ik ziek ben- toch vind ik het leuk. Deze kost slechts € 1,29.


Prodent White Now, bevat blauw schuim met direct effect. Je tanden moeten er onmiddelijk witter uit komen te zien. Hier ben ik echt benieuwd na! Zou het echt werken? Als het echt werkt laat ik het jullie nog wel even weten. Ook deze kost slechts € 1,29!


Anatomicals Facial Spritz. Eerste gedachte: 'leuke fles, maar wat is het eigenlijk?' Hiervoor keek ik op het kaartje wat het volgende verteld: Deze verfrissende spray is heerlijk om iedere dag te gebruiken. Tijdens je vliegreis, op het strand, in de stad tijdens het winkelen of op het werk, houd deze spray in de buurt voor verfrissing en make-up fixatie. De lavendel en pepermunt extracten helpen de huid te kalmeren en hydrateren. 

Klinkt goed! Ik ben benieuwd wat ik hiervan ga vinden, gaat het niet plakken, zal het niet een te sterke geur hebben?


Dr. Eckstein Azulen Paste, ook hiervan wist ik niet wat het kon zijn. De tekst beschrijft het volgende: De kalmerende pasta pakt oneffenheden en puistjes onmiddelijk aan! De Azulen Paste zorgt ervoor dat roodheid en puistjes snel verdwijnen, waardoor de huid er weer natuurlijk en gezond uitziet!

Omg, dit leek perfect voor mij, tot dat ik een mailtje van Glossybox kreeg dat degenen die dit product kregen, dat het overdatum is. Ah dat is balen en inderdaad het is overdatum, het is van de maand juni, nou lijkt het mij niet heel erg maar omdat ze er speciaal voor een mail sturen gebruik ik het maar niet. Ik zal bij de volgende box een extra product krijgen. (helaas in mijn abbo verlopen maar ik wil weer of de glossy of een andere box)
 

Hier zie je hoe iniminie die is. Een fullsize kost € 10,20.


En dan als laatste een lipgloss van bellapierre. Mooie tube, maar de kleur sprak me niet gelijk aan. Ik besloot hem gelijk op te doen en te swatchen.


Zoals je ziet is het een hele neutrale kleur, ik had knal oranje verwacht, maar het is een bescheiden kleurtje met veel glans. Prima te doen voor elke dag. Deze fullsize kost normaal € 15. 

De inhoud van deze maand vond ik verrassend!

De zes maanden van de 6maand abonnement is verlopen, wat gaat de tijd dan snel zeg! Alweer een halfjaar voorbij! Ik wil graag weer ergens een abonnement afsluiten, maar waar zal ik dat doen? Weer bij de Glossybox of een hele andere box zoals de Truly Yours Box of de WAAT? Wat raadt jij mij aan?

Wat vindt jij van de inhoud van deze maand? 


Volg me ook op Twitter of instagram:


                                                              Instagram - @xbiancaaaa               
Twitter - @Belizia 

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel een leuke box, alleen jammer dat elke box een probleem heeft met producten die over datum zijn. Eerst de WAAT-box, nu zelfs glossy :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van het product dat overdatum was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het niet zo'n leuke box, en wat slecht dat het overdatum was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mwa vind hem niet zo bijzonder deze keer! Jammer ook van de product..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Valt beetje tegen inderdaad, jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Producten zien er wel goed uit, ben benieuwd wat je van die spray gaat vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk die Glossyboxes altijd, al valt deze inderdaad een beetje tegen.. Ik zit er al een tijdje over te denken om een abbo te nemen, komt er steeds niet van met geld enzo.. Arme studentenleven.

  Ik volg je, volg je me terug?

  X
  theglittercompany.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen