23 augustus, 2013

Vandaag sta ik in Hoezo Anders


Ik ben in contact gekomen met de website Hoezo Anders, ze hebben mij geïnterviewd over het leven met een spierziekte en de gevolgen daarvan.Hoezo Anders is een website waar verhalen van jongeren op staan met een beperking of chronische ziekte. Ik vind het mooi om te lezen hoe anderen met hun beperking of chronische ziekte omgaan en vooral hoeveel jongeren zo positief kunnen blijven ondanks wat ze hebben.

Benieuwd naar het artikel? klik dan hier.

Ik vond het erg leuk om hier aan mee te werken, zelfs ook wel een beetje spannend.


7 opmerkingen:

 1. goed artikel en ook goed dat het op deze manier onder de aandacht wordt gebracht.!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een goede site! En een goed artikel xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw.. Wat goed dat je erover verteld!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi artikel, goed dat je erover wilt vertellen!

  Keep on bloggin'!
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi artikel, ik lees regelmatig de artikelen op Hoezo Anders en heb er een tijdje terug ook mijn verhaal mogen doen. Ik vind het knap dat ook jij je verhaal hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen