24 september, 2013

FOOD | Simpel brownies bakkenIn de vakantie wou ik graag een keer iets bakken. Ik bak of kook normaalweg eigenlijk nooit. Ik wou iets simpels maar lekkers maken, dus dat werden brownies! Sorry voor de slechte foto's, terwijl ik begon met het bakken dacht ik ineens hé, misschien wel leuk om te delen. 
Wat heb je nodig?
- Boter op kamer temperatuur
- Oven ofcourse
- Bakvorm (zit erbij)
- Browniemix
- Bak waar je het beslag in kunt mixen
- Mixer
- 100ml water


Alles staat echt stap voor stap op de achterkant van de doos, het is ook echt helemaal niet moeilijk.

Voorbereiding:
- Boter moet op kamer temperatuur zijn
- Over moet voor verwarmd worden
- De bakvorm randjes ombuigen

Beslag bereiden:
- De boter moet geklopt worden tot een romige creme
- Voeg de browniemix en water toe en maak klopt dit tot een glad beslag
- Verdeel het beslag gelijkmatig in de bakvorm


En als laatste stop je de bakvorm ongeveer 40 minuten in de oven. De bovenkant moet een beetje glanzend zijn, als je hem eruit haalt laat je het even afkoelen en dan is die klaar! En THAT'S IT!


Hoe simpel kan het zijn!? Ik vond het leuk om te maken, niet te veel werk, maar na afloop kun je er lekker smullen. Ik wil in de winter wel wat meer dingen gaan bakken, maar niet te moeilijk. Als jullie het leuk vinden kan ik dat met jullie delen en dan wel met mijn camera i.p.v. mijn iPhone, want deze kwaliteit is natuurlijk niet optimaal. 


Bakken jij vaak?


4 opmerkingen:

  1. Ik bak regelmatig en ben ook helemaal fan van deze makkelijke bakmixen. Kan toch handig zijn zo nu en dan. Deze zien er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owwh het water loopt me al in de mond! Die browniemix is zo lekker en gemakkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen