02 september, 2013

My Life in Pictures | Juli/Augustus
Zoals je misschien ziet heb ik de naam 'Photodiary' veranderd in 'My life in Pictures', dit omdat ik het wat leuker vind klinken. Ook heb je misschien gezien dat er in Augustus geen diary online gekomen is, dit komt omdat ik op vakantie was, slecht internet had en een nieuwe telefoon kocht, dus deze is een klein beetje langer.

Ik moest vaarwel zeggen tegen mijn mooie scooter. Ik verkocht hem via marktplaats. Ik moest hem wel verkopen omdat ik hier in het dorp beter op de fiets kan gaan en ik voor verdere stukken een auto heb. Ik vind het altijd lastig om grote mooie dingen weg te doen waar ik toch wel waarde aan hecht.


Bloggennn!


Ik deed mijn hond in bad, hier heb ik een artikel over geschreven (klik hier)


Ik maakte voor de tweede keer een smoothie. Je hoort het vaak dat mensen smoothies super lekker vinden. Het ziet er meestal lekker uit, maar ik vind er eigenlijk niet veel aan..

                   

Ik maakte het recept van Suzanne (mypaperblank), het was lekker!


Uitzicht vanaf onze zolder met mooi weer.


Nu ik mijn rijbewijs heb kan ik ook wat dingen doen die mijn moeder normaal gesproken doet, zoals de hond naar de trimster brengen. Mijn moeder had hem 's ochtends gebracht en ik haalde hem tussen de middag weer op. Wat is die dan altijd weer lekker fris!

                  

Ik testte de Peel-off masker uit de Glossybox, ohmy, seriously als jij dit masker nog hebt liggen, ik raad het je niet aan. Klik hier om te kijken wat ik ervan vond.


We gingen met de boot op vakantie en op Texel crossten we het eiland rond met twee van deze TukTuks, hoe leuk.

                  

Mooie foto uit Zeeland, de Roompot.

                  

Nog een leuke foto uit Zeeland, dit was uiteindelijk ook het mooiste en leukste plekje in Zeeland, Zierikzee. Echt een leuk dorpje is dat.

                              

Stoere hond.

                 

We waren in Muiden en elke keer moet ik weer een foto van het Muiderslot maken haha.


Ook zagen we Prinses Beatrix nog varen op haar boot 'De Groene Draeck'.


Op deze foto zie je haar goed en zie je haar ook in actie, ze was zelf aan het roer.


Die nacht was er dikke onweer, ik heb een aantal mooie foto's kunnen schieten. Volgende keer wil ik onweer foto's met mijn spiegelreflex maken!


Ik had Binky de hamster 3 weken bij mijn nicht gebracht, omdat het wat onhandig is om hem mee te nemen op de boot en met al die golven is het ook niet zo leuk. Ik heb hem sinds ik hem heb (november 2012) nooit echt op de hand kunnen hebben, het is zo'n paniekerig beestje. Maar mijn nicht durft meer en studeert voor dierenarts assistente en zij heeft hem zo wat tam gemaakt! Ik kan hem op mijn hand, EIN-DE-LIJK! Hij is nog wel is paniekerig maar het gaat steeds beter!

                   

Wat is er nou lekkerder om thuis te zijn in je chill/joggingbroek, niets toch? Ik heb hem deze vakantie erg vaak gedragen, ik ging er zelfs mee de deur uit. Het lijkt gelukkig ook niet op een joggingbroek.

                  

Selfietime.


Samen met mijn moeder ging ik een eind fietsen met de hond in the nature.


Aaahw zo adorable!                

De laatste 3 weken van de vakantie heb ik elke week een fruit + waterdag gehad. Het helpt wel want je komt die dag helemaal niet aan en de 2 liter water die je drinkt reinigt je lichaam. Wil je echt vallen, 1 waterdag per week, je moet dan 2 liter drinken en je valt dan echt snel af! Dit vertelde een man die we tegen kwamen op vakantie, we hebben een foto gezien van heb van een jaar geleden en WOW. Het werkt echt, maar ik hoef niet drastisch af te vallen en het is echt lastig een hele dag zonder eten.. 


Ik had een interview geschreven voor de website HoezoAnders, benieuwd wat het inhoud? Klik dan hier.
               

Ook heb ik deze vakantie veel aan mijn Engelse cursus gewerkt, ik lag een beetje achter maar ben nu weer helemaal op schema.


Ik heb de Sensationail Starter Kit gekocht! Hier schrijf ik nog een review over, ben hem nog aan het testen.

               

Twee weken geleden was er een afscheidsconcert van de havenmeester (havenvrouw), zij is zangeres en gaf een concert in de haven. Dit was de repetitie.

              

Dit was het afscheidsconcert. Het was extra leuk omdat wij haar persoonlijk ook wel een beetje kennen. Het was heel mooi met de lichtjes en ze kan prachtig zingen.

                    

In de laatste week ruimde ik mijn kledingkast op. En zoals je ziet was dat hoognodig, dit doe ik allemaal weg.

               

Dit doe ik allemaal naar het Leger Des Heils. Er is weer ruimte genoeg voor een nieuwe herfst/winter collectie!


Selfie.


Ik maakte brownies, zo makkelijk en zo lekker!

               

Vandaag bestond mijn laatste vakantie dag uit tv kijken, programma's terug kijken en bezig met mijn Engelse cursus en met mijn blog. 


Heb jij een leuke vakantie gehad? Mis je het al?Ik heb een nieuw Instagram account aangemaakt volg me: @beliziaa
en volg mijn Twitter: @beliziaa

13 opmerkingen:

 1. Hele leuke foto's. Ik heb een heerlijke vakantie gehad en mis het inderdaad al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's! Jammer van je scooter maar autorijden lijkt me ook chill:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, die van de hond met de zonnebril is grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hoop foto's, leuk zeg! En wat een lief hondje heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hoop leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die onweer ziet er eng uit zeg, brrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's :D Jammer dat je je scooter
  hebt weggedaan :(

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, die onweer foto is echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke fotos, wat een toeval dat je beatrix trouwens tegenkwam op de boot haha. Ik mis de vakantie echt supererg, wil heel graag weer terug naar spanje hhaaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's!

  xx
  www.overvanallesennogwat.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Oeee i love brownies! Ga ze binnenkort maar weer eens maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die tuktuk ziet er echt grappig uit haha! Hele leuke foto's overigens.

  BeantwoordenVerwijderen