17 september, 2013

NEW IN | Ralph Lauren Sunglasses


Ik heb eigenlijk nooit merk zonnebrillen gehad. Tot voor kort doordat ik vaak een bril draag wou ik graag een zonnebril met sterkte, die heb ik al een hele tijd, dat is één van Vogue. Nu wou ik ook graag één voor wanneer ik lenzen in heb, gewoon een mooie zonnebril, maar niet de duur.Dit is hem dan geworden. Een zonnebril van Ralph Lauren. Toen ik bij ons in het dorp liep zag ik dat er 50% op de zonnebrillen waren, laat deze er nou net bij zitten! Ik vind hem erg mooi, het zijn opzich wel lichte glazen, maar daar hou ik zelf wel van. Ik ben niet iemand die heel snel een zonnebril op doet.

Deze zonnebril kostte rond de €80.

Heb jij een merk zonnebril?
Volg me ook op Twitter of instagram:


                                                              Instagram - @beliziaa               
Twitter - @Beliziaa 

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie zonnebril zeg! Ralph Lauren .. altijd goed haha. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi, wel echt te duur voor mij maar dan heb je natuurlijk wel een merk zonnebril.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik het geld er voor had, had ik ook zoiets gekocht, het model is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke zonnebril. Helaas geen zonnebrillen tijd meer haha.
  En ik raak altijd al mijn zonnebrillen kwijt, ik vind het erg zonde om dure brillen te kopen, maar wil het wel heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt een mooie zonnebril! Trouwens, ik heb je genomineerd voor de liebster award! Kijk even op mijn blog (bellamandy.nl) wat je moet doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen