10 september, 2013

Review | Nivea Bodylotion onder de douche


Hoe leuk zou het zijn als er een body lotion is die je onder douche kunt smeren voor als je geen tijd hebt om je daarna nog in te smeren met body butter/lotion. Ik testte het!Twee weken geleden kwam mijn moeder ineens bij me dat ze een body lotion onder de douche heeft, ik moest hem zeker ook even proberen. Dit product blijkt al een hele tijd te bestaan, maar ik had het zelf nog nooit gebruikt.

Het gebruiksadvies:
1. Breng je gewoonlijke douchegel aan en spoel het af  //  2. Breng deze body lotion aan terwijl je nog onder de douche staat  //  3. Spoel dit af  //  4. Spoel jezelf af. 

Wat beloofd het? 
Een zijdezacht huidgevoel, al op het moment dat je uit de douche stapt. Het is niet meer nodig om erna een klassieke body lotion op te smeren. 

Dat klinkt in ieder geval goed! Zo ziet het eruit: als gewone normale body lotion. Testen maar!
Ik volgde de stappen die als gebruiksadvies op de achterkant stonde. Ik smeerde het op, net als normale bodylotion. Ik spoelde het weer af en mijn gedachte was serieus WOW, zo glad voelde het aan! Ik was benieuwd of dit nog steeds zou zijn wanneer ik mij zou afdrogen. Het enorme gladde gaat er na het drogen wel af, maar mijn huid blijft zeker aardig zacht en het voelt gezond aan. Geen droge huid in ieder geval. Er zit niet echt een geur aan, ja een hele zachte geur, maar die geur is ook zo weer weg. Even een bodysplashje erna en je kunt er weer tegen aan!


Ik weet de prijs niet precies, maar ik zag op internet dat hij €5,99 kost, op zich best wel prijzig, maar ik zou hem alleen maar gebruiken als je 's ochtends gaat douchen en geen tijd hebt om gewone body lotion/butter op te smeren.


Heb jij deze al eens geprobeerd, zo ja wat vindt jij ervan? Lijkt het je wat om te proberen?
Volg me ook op Twitter of instagram:

                                                              Instagram - @beliziaa               

Twitter - @Beliziaa 

9 opmerkingen:

 1. ziet er heel goed uit! ik wil dit product heel graag proberen alleen ik vind de prijs een beetje tegenvallen als je ook gewoon bodylotion erna kunt smeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb hem ook en hij is echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het klinkt goed! Maar toch vind ik mijn huidige bodybutter veel te lekker haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik de sanex douche lotion maar deze lijkt mij ook wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit echt een uitvinding! Als ik echt geen zin heb om me na het douchen in te smeren gebruik ik deze. Erg fijn. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt me erg fijn! En de prijs valt eigenlijk ook wel mee vind ik, de meeste bodylotions zitten rond deze prijs. En het is inderdaad handig dat je in één handeling je lichaam zowel kan wassen als verzorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil hem graag nog een keer proberen! Ben echt heel benieuwd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij lijkt me wel fijn, vooral voordat je naar school gaat, dan heb ik namelijk nooit zoveel tijd om van alles te doen. x

  BeantwoordenVerwijderen