06 september, 2013

Review | Spritz Dry Nagellak Snel Droger


Wie heeft er nou geen hekel aan om te wachten tot dat je nagellak gedroogd? Ik denk de meesten wel. Nu heb ik een sneldroger. Benieuwd of het werkt? Lees dan verder.


Een aantal maanden terug kocht ik bij Misslipgloss haar webshop een aantal spulletjes (klik hier) waaronder deze sneldroger. Ik was erg benieuwd of het werkte. Ik heb het een aantal keren gebruikt, maar ik moet zeggen, ik vergat het ook de helft van de keren dat ik dit spul heb. Niet slim, i know. 


Werkt het? Ja, het scheelt tijd met het drogen. Nou is het niet zo dat wanneer je het op sprayt het gelijk droog is. Het eerste droogproces als je normaal je nagels laat drogen heb je na het sprayen gehad en na het sprayen moet nog heel eventjes wachten.

Het scheelt wel tijd met de spray en hij ruikt ook nog wel aardig fris.

Zoals je ziet is het een best grote fles 118ml en je kan er dan ook lang mee, want je hoeft maar 1/2 keer te sprayen per hand. Ik betaalde er € 13,95.

Conclusie: Het helpt zeker wel. Ik had er misschien iets meer van verwacht, ik wou natuurlijk dat het gelijk droog zou zijn, maar dat is ook wel overdreven. Het scheelt zeker tijd.
Volg me ook op Twitter of instagram:                                                              Instagram - @beliziaa               
Twitter - @Belizia 

8 opmerkingen:

 1. Dat is echt heel handig! Ik heb echt geen geduld qua nagels laten drogen, waardoor het vaak helemaal verpest wordt. Fijn dat het toch wel tijd scheelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig dat het sneller droogt! Ik heb gelukkig best veel geduld met nagels lakken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het goed werkt! Ik zou dit ook eens moeten proberen, want ik ben steeds zo ongeduldig dat ik altijd al dingen doe terwijl mijn nagellak nog nat is :( Met lelijke deuken als gevolg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit kende ik helemaal niet! Ga het eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel handig maar dan wacht ik liever even tot het gedroogd is. Vind 13,- nog wel veel geld voor zo'n flesje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt handig. Maar het product trekt me op de een of ander manier niet echt aan...

  BeantwoordenVerwijderen