08 oktober, 2013

My Life in Pictures | September


De maand September is weer voorbij. Een wel leuke maand. Benieuwd? Kijk dan mee. 

Begin deze maand haalde ik Isa voor de eerste keer van school en nam haar mee naar mijn huis omdat haar ouders er niet waren. Haar vader is een vriend van mijn vader en we zien elkaar niet vaak, maar dat meisje is zo gek op me echt heel raar maar leuk. Alles wat ik heb of doe wil zij ook haha.


Making ready voor het dorpsfeest!


Ik haalde een vriendin uit haar werk (pas om 12uur) en toen gingen we naar het dorpsfeest dat tot 3 uur duurde, daarna was de afterparty in de discotheek in ons dorp tot 5 uur.


Het was gezellig, veel drankjes genuttigd, tot het eind gebleven en na de afterparty zelfs nog met een oud klasgenootje mee naar huis geweest daar nog wat gedronken en pas toen het licht begon te worden waren we thuis en hebben we nog lekker tosti gegeten voor we op bed gingen.


Dit draait een aantal keer per week voor ons huis.


Deze schoentjes (met sleehak) vind ik altijd wel leuk, maar ik kan niet goed op hakken lopen dus als ik een 'zit-avondje' heb draag ik wel is hakken.


En elke maandag ben ik vrij van school en ben ik altijd bezig met mijn Engelse cursus.


Armcandy.


Jupp, ik ben verslaafd aan HayDay, doe het elke dag wel even..


Weird selfie.


Rollebollende Goof.


Sensationail gellak heeft twee weken gezeten!


Knuffelen!


Tussen de middag eet ik eigenlijk altijd brood maar uit school had ik eens zin in wat anders dus ben eerst langs de supermarkt geweest voor een maaltijdsalade met garnalen, loveit.


Deze week ging ik ook met mijn moeder naar een make-up workshop, erg leuk! Alle producten waren van Pupa.


Dit was mijn ooglook, niet hele duidelijke foto's, maarja.


Flower Power!


Dit vind ik zo'n schattige foto met zijn voetjes.


Pyjamma outfit! Broek is van de Primark en dat fluffy vest is van Esprit.


BFF's!

Hoe was jou maand?


     Instagram - @beliziaa               
Twitter - @Belizia 

6 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! En wat woon je mooi zeg zo aan het water.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave sleehakken, zonde dat je er niet te lang op kunt lopen. Enne .. je bent niet de enige die verslaafd is aan Hay Day. Ik lig elke avond voordat ik ga slapen een half uur op m'n Ipad te spelen. Té leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto's zeg! Hay Day lijkt me trouwens best een grappig spel, ik ga er een keertje naar kijken of het wat is voor mij

    BeantwoordenVerwijderen