29 oktober, 2013

Update: Hoe was mijn vakantie en waar blijven de nieuwe artikelen?!


Als je mij op Twitter volgt heb je vast een aantal keren gezien dat ik zei dat ik het bloggen weer op zou pakken en er meer ritme in wou krijgen, zoals je ziet is dat nog niet gelukt. Waarom? Lees verder.Ik was echt van plan om het bloggen op te pakken in de vakantie (die vorige week was), ook zou ik in deze vakantie bezig gaan met school. Helaas ben ik aan alle twee niet toegekomen, maar dat is niet erg want ik heb juist leuke dingen gedaan (niet dat bloggen niet leuk is haha).

Primark
Zaterdag vierden we een verjaardag van een vriend, gezellig en best laat geworden, waardoor ik zondag niet veel gedaan heb. Maandag ben ik met een vriendin naar Almere geweest, we wouden naar de Primark maar 's ochtends stond er voordat die open was al een hele groep te wachten. Wij zijn eerst de stad maar door geweest en later op de middag rond 3 uur kwamen we weer bij de Primark, maar ohmy stond toen echt een rij van 50 meter, daar hadden we echt geen zin in. Toen kwamen we op het geweldige idee om naar Zaandam te rijden aangezien dat maar een halfuurtje rijden is. Dus daar hebben we nog even gewinkeld en daarna hebben we bij de KFC nog wat gegeten. Het was een lange dag, ik ben zo'n 13 uren onderweg geweest, je kunt wel raden dat ik kapot was.

Jarige papa
Maar dinsdag was mijn vader jarig, hij is 50 jaar geworden! 's Ochtends er al vroeg af om hem te feliciteren en wat dingen voor te bereiden. 's Avonds hebben we de verjaardag een beetje gevierd met familie wat best laat geworden is, maar aankomende zaterdag, 2 november hebben we een Fout Feestje om het nog even goed te vieren.

Uitrusten en weer winkelen
Woensdag heb ik dan ook flink uitgerust, ik was kapot. Donderdag zou ik dan eindelijk bezig voor school, maar mijn nicht appte of ik mee wou winkelen in Groningen, tuurlijk! Ik heb toen eigenlijk niet veel gekocht. De rest van de week heb ik niet echt iets bijzonders meer gedaan, maar ben ook niet echt bezig geweest met school en mijn blog..

Hevige pijn
Zondag zat ik achter de computer en wou ik even bezig voor school, tot dat ik ineens pijn kreeg rechts onder in mijn buik. Binnen een uur was het zo hevig dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken. Liggend op bed, op de bank, op de vloer, voor over buigend, staan. Nou echt waar ik ben best wat pijn gewend met mijn rug en ook de operatie die ik gehad met mijn rug, maar dit is denk ik wel de ergste pijn die ik ooit gehad heb. Ik heb gewoon een aantal keren overgegeven van de pijn, daarna hebben mijn ouders de dokterswacht gebeld en daar zijn we langs geweest. Ik heb blijkbaar een ontsteking in iets wat rechts onder in mijn buik zit en zit nu aan de antibiotica en gek genoeg heb ik sinds die pillen helemaal geen pijn meer gehad, ja zo nu en dan steken en als het bijna weer tijd is voor een pil dan voel ik het weer opkomen. Maar het gaat gelukkig weer goed, vrijdag kijken ze of de ontsteking weg is.

Examens
Dit was dus een reden dat ik in de vakantie niet meer was begonnen met bloggen. Maar ik ben bang dat  ik de komende tijd nog niet regelmaat krijg in het bloggen, misschien zo nu en dan een artikel, want ik heb vanaf nu bijna elke week een examen. In november en januari krijg ik nog een heel groot examen, als ik alle examens goed maak heb ik zo goed als mijn diploma als directiesecretaresse in de pocket. Ik moet dan alleen nog in februari tot eind schooljaar stage lopen, in die periode hoop ik ook weer het echte ritme er in te kunnen krijgen van het bloggen.

Nu weten jullie een beetje waarom ik zo weinig blog en zal gaan bloggen. Ik ben gewoon niet goed in twee dingen tegelijk. Die schoolprojecten blijven in mijn hoofd malen en dan krijg ik het gewoon niet voor elkaar om artikels te schrijven. (Het is altijd een chaos in mijn hoofd) En school blijft op dit moment belangrijker aangezien ik in het examenjaar zit.

Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben.

Liefs xx.

2 opmerkingen:

  1. Tuurlijk heb ik er begrip voor, School gaat toch wel voor vind ik. Ik vond het eerst ook heel moeilijk om te combineren, maar ik heb er nu echt een ritme in kunnen vinden! Heel veel succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O bah, beterschap met je ontsteking! Vreselijk dat. En bloggen is een hobby dus je moet het zeker niet gaan zien als verplichting, als het niet lukt, lukt het niet. Succes met je school! X

    BeantwoordenVerwijderen