22 november, 2013

Opgemaakt #2


Zoals ik in de eerste opgemaakt al vertelde, ik maak amper producten op in één maand. Ik verzamel dus gewoon opgemaakte producten in een paar maand en die laat ik dan zien.
Reinigingsdoekjes, tja, ik denk dat ik dit de volgende keer niet weer bewaar, want dit gaat natuurlijk bijna wel elke maand op. Ik blijf die van Nivea kopen, omdat ik die heel fijn vind.


Rituals, de Sweet Orange & Cedar geur, I LOVE IT. Ik denk dat ik dit de lekkerste geur vind van Rituals. Ik heb deze geur dan ook in veel soorten producten. Het is een fijne douche gel, omdat het zo lekker schuimt. Wel moet je zuinig aan doen, ik heb hem dan ook niet elke dag gebruikt omdat ik dat zonde vind haha.


Conditioner van Schwarzkopf Gliss Kur. Ik had al een tijdje geen producten gebruikt van Schwarzkopf terwijl ik het altijd heerlijk vind ruiken. Ook dit product ruikt heerlijk en doet goed zijn werk.


De droog shampoo van Andrélon. Ja wat moet ik hier van zeggen, het is gewoon een goede droogshampoo.


Het 3 minuten masker van Dr. van der Hoog. Met dit tubbetje kun je ongeveer 5 keer doen. Mijn huid voelde na het gebruik lekker schoon en verfrissend.


Op dit moment wil de Glossybox producten graag gebruiken en proberen, ik heb een heel mandje vol met Glossybox producten, ik heb er uiteraard ook al best veel gebruikt. Dit is Bath & Shower Gel, ik heb gebruikt voor in bad. Hij schuimt goed en ruikt ook lekker, ik heb met dit innimini potje ongeveer 4 keer gedaan. Ik zou hem niet persee in een full-size hoeven.
                                                              Instagram - @beliziaa               
Twitter - @beliziaa 

7 opmerkingen:

 1. Leuke producten, ik heb nu makeup doekjes van de Action.. Vind ze niet zo heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik die Rituals foam momenteel ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten heb je opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De geur van rituals klinkt ontzettend goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rituals heeft zulke fijne producten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love Rituals! Ben heel erg benieuwd naar de droogshampoo van Andrélon.

  BeantwoordenVerwijderen