17 november, 2013

Review | Pupa Foundation & dagelijkse make-up producten


Eindelijk heb ik een foundation gevonden die goed bij mijn huid past. Ongeveer een maand geleden -als het niet langer is- ben ik samen met mijn moeder bij een make-up workshop ben geweest. Daar heb ik deze foundation van Pupa gekocht.Hier zie je mijn gezicht zonder make-up. Vreselijke foto trouwens haha, but who cares?


Smeren maar. Hoe minder hoe beter, als het maar effener word. Hij smeert wel heel fijn uit en voelt ook wel fijn en luchtig aan op mijn gezicht.


En hier zie je mijn gezicht met foundation. Zoals je ziet is het wel de goede kleur voor mij, daar ben ik erg blij mee. Je kan ook beter een tintje lichter kopen dan een tintje donkerder.


Voor het effect nog even de rest van mijn dagelijkse make-up opgebracht. Zoals je ziet zijn mijn camera en ik nog steeds een beetje onwennig van elkaar.

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb. Op de foundation na zijn de rest van de producten eigenlijk mijn dagelijkse producten die ik gebruik.Dit is de Pupa foundation. Ziet er mooi en luxe uit vind ik. Hij was dan ook wel prijzig namelijk €29, maar ja ik gebruik de foundation alleen maar als mijn huid echt oneffen is, anders gebruik ik wel BB Cream.


Om de glans en de foundation af te poederen gebruik ik de Stay Matt van Essence met een Hema kwast.


Als Blush gebruik ik één van Catrice of de Rose Gold van Sleek of ik doe de Catrice als basis en de Sleek blush een heel klein beetje erover heen voor wat meer shimmer. En ik hier gebruik ik de Catrice Blush kwast voor.


Mijn wenkbrauwen teken ik een heel klein beetje bij met mijn vertrouwde Hema potlood. Ik heb ook wel een wenkbrauw poeder, maar dit bevalt me toch beter.


Hiervoor had ik steeds de Catrice eyliners, maar oh wat gingen die snel op, gaven snel weinig pigment en het puntje werd ook snel slap. Deze eyeliner van Maybeline is zó veel beter!


Meestal gebruik ik alleen die rode mascara, ik weet niet van wat voor merk die is, ik ga ervan uit dat die ook van Maxfactor is. Van mezelf heb ik al lange donkere wimpers en ik vind het gewoon niet mooi dat je ze heel dik maakt, vol mascara. Die rode is al aardig leeg daarom gebruik ik doe het liefst, het geeft de wimpers net even een boest. Maar ik gebruik zo nu en dan ook wel de volle Maxfactor False Lash Effect mascara.


Ook deze gebruik ik al wat jaartjes, de oogpotlood van Rimmel London Soft Kohl. Ik ben trouw aan mijn producten, ik gebruik eigenlijk niet snel wat anders. 


Nadat ik de foto's gemaakt had knuffelde ik nog even met Goofy.Instagram - @beliziaa             


Twitter - @Beliziaa 

14 opmerkingen:

 1. Ik vind je ook mooi zonder make-up hoor en je hebt een super mooie huid!! :) De producten lijken me allemaal heel fijn en je make up ziet er goed uit!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foundation van pupa ziet er goed uit. Je ziet er inderdaad ook mooi uit zonder make-up! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk! resultaat is ook mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooiu resultaat met je foudation. Ik zoek ook nog steeds mijn perfecte kleur haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahw, die laatste foto is echt heel lief :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij lijkt me erg fijn, maar je heb het niet eens nodig hoor, je hebt een hele mooie huid! Die eyeliner van Maybelline wil ik zoo graag nog een keer proberen, hi jlijkt me echt erg fijn! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow prachtige foundation! Staat je heel mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijken me fijne producten! XO
  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie foundation! Staat je goed (: Ik gebruik zelf Catrice, lekker budget

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welke kleur van de Pupa foundation heb jij hier gebruikt? Ik ben namelijk een wandelend lijk en ben nog steeds hopeloos op zoek naar een lichte foundation... x

  BeantwoordenVerwijderen