08 december, 2013

Afgelopen weekend | Jersey Boys


Het is niet normaal hoe snel de tijd gaat. Het voelt namelijk al een hele tijd terug maar afgelopen weekend ben ik in Utrecht geweest en heb ik de musical Jersey Boys gezien. Misschien dat ik het al vaker gezegt heb maar voor de duidelijkheid is het wel handig om te weten. Mijn ouders hun beste vrienden hebben een zoon en een dochter (Aimee), zij is een hele goede vriendin van mij en wij zien elkaar vrijwel elk weekend vooral in de zomer, want dan gaan de ouders weekends meestal met de boot en tot nu gaan wij mee als we kunnen. Erg gezellig dus. 

Dit weekend gingen met zijn 6'en naar Utrecht, want we gingen naar het Beatrixtheater voor de musical Jersey Boys. Ik vind musicals erg leuk ook al  was dit mijn derde. Hiervoor heb ik Jozef gezien en Wicked in London, die was het leukst ook al was dat soms lastig om te volgen in het Engels. 

We kwamen op de namiddag pas aan en reden gelijk naar het hotel om alles uit te laden, het had ook geen zin meer om de stad in te gaan aangezien het al best laat was en het anders te veel tijd en energie zou kostten. Aimee en ik deelden een kamer en nadat we onze spullen op de kamer gebracht hadden gingen we samen met de ouders beneden wat drinken. 

Rond een uur of half 6 moesten we ook wel ergens heen om te gaan eten want de musical begon om 8 uur. De stad zat echt letterlijk om de hoek en na wat heen en weer geloop waren we beland bij een Griek, daar was het erg gezellig. We hebben Griekse tapas gehad dus konden van alles wat proeven. 


Half 8 pakten we een taxi naar het Beatrixtheater, een erg mooi theater. De musical duurde ongeveer 2,5 uur. Hij was wel leuk, maar voor wat ouderen is die toch leuker met al die ouderwetse liedjes. Het gaat er over hoe de een boyband tot stand is gekomen en wat zei allemaal meegemaakt hebben, dit deden ze allemaal wel heel leuk. Het decor viel me een beetje tegen, het was heel simpel. Hou je van die oude liedjes, dan is de musical zeker wat voor jou, want ze zongen prachtig!

Na de tijd zijn wij de stad in gegaan en zijn een kroeg in gegaan, tsja of dat nou zo leuk is met je ouders.. Na een tijdje zijn Aimee en ik gewoon aan de andere kant van de kroeg gaan staan en zijn ons eigen gang gegaan. Het was een leuke avond en lagen rond 4 uur pas in bed. Helaas moesten we er weer vroeg uit voor het ontbijt. Naar welke musicals ben jij wel eens geweest?


7 opmerkingen:

 1. Klinkt als een super leuke dag! Ik ben nog maar naar één musical in mijn leven geweest, namelijk Grease! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als super leuke avond, ik houd wel van musicals maar geen idee of dit nou echt wat voor mij is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier zou ik ook nog wel eens heen willen, lijkt me eigenlijk best wel tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf :D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige avond! Ik ben dol op musicals :-) xo

  BeantwoordenVerwijderen