02 december, 2013

My Life in Pictures | Oktober & November

Oktober en November? Ja dat klopt, vorige maand ben ik er namelijk niet aan toe gekomen en ben ik het eerlijk gezegd ook een beetje vergeten, ik kwam er pas half november achter, maar toen was het te laat om een My Life in Pictures te uploaden. Vandaar een iets langere dan normaal. Nieuwe schoenen en spulletjes, eten, mooie natuur, musical, uitgaan en een schele hond.
I love it. Broodje tonijn met sla, dit krijgen wij best vaak op zaterdag middag. YUMM!


Een spannend eng drankje. B52. Terwijl het vuurtje er nog op staat moet je heel snel je rietje erin doet en héél snel opdrinken, voor het rietje smelt. Hij was sterk, maar best wel lekker.


Omelet in pizza form. Ik vond hem er wel leuk uit zien, beetje dik maar smaakte prima!


Goofy kreeg last van zijn oog, hij kneep de hele tijd zijn oogje dicht.


Vaak als ik met de hond uit ga, ga ik naar het park daar kan hij lekker los lopen en looptie niet zo te trekken en kan ik mooi doorlopen. Ik vind het altijd leuk om even langs de geitjes te lopen, kijk nou hoe lief.


Ik kocht deze schoenen, ben er heel blij mee en ze waren helemaal niet duur. Wat wel grappig is, terwijl ik de foto's uitzocht voor dit artikel kwam ik erachter dat ik deze schoenen nog heb! Ik had ze alweer een tijdje in de kast en was deze schoenen helemaal vergeten! Morgen trek ik ze weer uit de kast en doe ik ze aan.


Cutiepie. Ik kan het gewoon niet laten om Goofy in de My Life in Pictures te plaatsen haha.


Ik ging met Aimee naar Almere. We waren al een keer samen naar de Primark in Zaandam geweest. Toen we in Almere kwamen was de Primark nog dicht en stond er een hele groep te wachten. We zijn achterin de stad begonnen met winkelen, toen we rond een uur of 3 weer bij de Primark stonden stond er echt een ENORME rij, echt niet normaal. Ik denk wel zo'n 50 meter rij. Daar hadden we dus echt geen zin in.

Natuurlijk hadden we een geniaal idee om naar Zaandam te gaan. We keken hoelang het rijden was en zijn naar Zaandam gegaan.


Na de Primark hebben we de KFC opgezocht, aangezien wij die zelf niet in de buurt hebben. Ik ben die dag ongeveer 13 uren onderweg geweest. Je begrijpt dat ik die dag erna voor pampus lag haha, maar het was het waard.Deze schoenen kocht ik bij de Primark, ik was er niet helemaal van overtuigd of ik ze wel echt leuk vond maar Aimee haalde me over en ik ben er nu wel blij mee, want heb ze al aardig vaak gedragen. 

22 oktober werd mijn vader jarig. 50 jaar, dat betekend natuurlijk een Abraham in de tuin!


Uhm ja, Goofy zijn ogen werden niet beter. Het ene oog zat steeds dicht en het andere oog keek steeds scheel. Indmiddels heeft hij al een zalfje gehad en nu weer twee paar druppels, maar als je daar twee dagen mee stopt kijkt hij weer zo dus blijkbaar moeten we ze blijven gebruiken.


Die maandag dat het zo hard waaide was ik gelukkig lekker thuis (ik was ziek), overal zag ik bladeren en takken vliegen. Mijn auto stond op een plek waar allerlei losse takken op de grond terecht kwamen. Ik was van plan mijn auto te verrijden zodat ik geen beschadigingen kon krijgen. Op het moment dat ik er heen liep knapte deze enorme tak eraf (ik liep net 2 meter er naast). Ik schrok me dood.


Ik had dit armbandje gewonnen bij annesolveig.nl


Ik ging naar de kapper om krullen te laten zetten omdat we die avond een feestje van mijn vader hadden. Een fout feestje.


Zoals je ziet aan m'n rode wangen was het erg warm haha. Naast mij staan Helke en Aimee. Ik had niet echt iets héél fouts aan, ik heb ook niet echt een foto gemaakt van mijn jurk. Na het feest ben ik nog met 3 nichten en hun vrienden uit geweest, het was echt zó gezellig, want één van mijn nichten zie ik eigenlijk nooit.


Er waren steeds zoveel tweets te zien over sims op twitter. Dat maakte me weer nieuwsgierig en wou het ook weer eens spelen.


Deze blouse haalde ik bij de Primark en combineerde het met een rokje en een panty. Ik voelde me zo 'zakelijk' in deze outfit.


De laatste tijd eet ik echt vaak Kellogg's, lekkerrr!


Ik was even met mijn moeder in de stad (Leeuwarden) en maakte een foto van de gracht.

Ik wil meer een panty dragen, maar heb niet zoveel rokjes of jurkjes om erbij aan te doen dus ben steeds aan het kijken wat ik kan dragen met panty haha.


Ik vond dit zo'n leuke foto. Echt een herfst gevoel krijg ik bij deze foto.


Boompje, takjes, bladeren.


Deze nagellak was deze maand echt mijn favoriet. Donker blauw met een hele fijne glitter en glans.


SELFIE.


Bij de Esso sparen wij punten (mijn ouders en ik) bij elke tank beurt van deze punten kun je bepaalde spulletjes krijgen (geen idee wat) en cadeaubonnen, wij gaan altijd voor de bol.com bonnen. Ik had €75 aan cadeaubonnen, hier heb ik de Babyliss Curl Secret van gekocht met bij betalen natuurlijk.


Ik probeerde stiekem al even wat krulletjes te maken, wauw. Binnenkort ga ik mijn hele haar krullen en laat ik het resultaat natuurlijk aan jullie zien.


Ook kocht/bestelde ik voor het eerst Lush producten, pffoe wat is het duur. Ik ben heel erg benieuwd, later deze week laat ik zien wat ik precies gekocht heb.


Zaterdag ging ik samen met mijn ouders en Aimee en haar ouders (onze ouders zijn beste vrienden en Aimee is ook een beste vriendin van mij) gingen we naar Utrecht, we dronken wat in het hotel en ging 's avonds wat eten bij een Griek. Een tappa's met Griekse gerechten, erg leuk en de hele tafel stond vol. Na het eten gingen we naar het Beatrix theater voor de musical de Jersey Boys, daarna gingen we nog uit. Jup, met onze ouders, maar wij stonden aan de andere kant van de kroeg haha. Aimee en ik gingen rond 4 uur weer naar het hotel en gingen naar het hotel. Het was handig dat we samen in een kamer zaten, hoefden we ook niet zo stil te zijn haha.

Vinden jullie dat ik de My Life in Pictures elke maand moet doen of elke week? Ik hoor het graag. 
 Instagram - @beliziaa               
Twitter - @beliziaa 

12 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige post! Ik vind vooral de foto van je hondje leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jam, lekker eten! En ik ben momenteel ook weer aan het simsen. Toch altijd weer leuk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat B52 drankje is gaaf, had ik nog nooit gezien. Die omelet ziet er goed uit en je laarsjes zijn ook heel leuk! Haha, aan de Sims moet ik echt niet weer gaan beginnen, veel te verslavend ;) Leuk overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van Sims!! Ik ga het snel weer een keertje doen nu ik het zo zie hihi! b52 lijkt me trouwens een heel eng drankje als ik dat zo zie zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat drankje ziet er best gaaf uit! Leuke outfits had je aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Het broodje tonijn ziet
  er echt heerlijk uit! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's. ben benieuwd naar je lush producten ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk overzichtje! Je hondje is zo schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's, die laarsjes met gespen zijn heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Ook een leuke selfie hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien! Goofy is zooo lief :) al dat eten ziet er trouwens lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen