16 december, 2013

Nailcrap | Polkadots


Er staan zóveel mooie nail-arts op het internet. Zelf heb ik nog nooit de poging gedaan om het te proberen, het lijkt me bij jezelf extra lastig en daar heb ik geen geduld voor, ook heb ik niet echt een vaste hand. Ik vond toch dat ik een keer een poging moest wagen.


Op weheartit zocht ik voor inspiratie en dit wat ik wou proberen:
Het eerste probleem was gelijk, wat ga ik hier voor gebruiken. Ik heb helemaal geen officiële tools, dus heb ik maar een speld gemakt waar zo'n bolletje op zit. Eerst de ondergrond en daarna wou ik beginnen met de snowflakes (ik weet niet hoe je het noemt in het Nederlands).


De ondergrond, dat was het makkelijkst van allemaal. Toen begon ik met de snowflakes en wat is nou het val, de -ik noem het maar even dotter- dotter was te dik en maakte te dikke strepen. Dat ging hem dus niet worden en met het lakken van de basis ging het al niet zo goed, ik weet niet hoe maar mijn handen shaketen toen al. Ik moet zeggen toen had ik er al niet meer zoveel zin in haha.


Uhh ja, dit zegt genoeg. Ik kan het gewoon niet. Er kwamen half opgedroogde nagellak draden over mijn nagels heen of hoe je dat ook maar moet noemen. Ik heb wel te weinig nagellak gemaakt om mooie polkadots te maken en ik vind het ook niet heel mooi alleen maar polkadots op je nagels (ook al waren ze mooi gelukt haha).

Ik ben zeker van plan om nog is iets te proberen, maar dan moet ik kijken wat ook simpel is en misschien moet ik gewoon een keer wat tools kopen om het beter te laten lukken.


Wat is nou een leuke maar simpele nail-art, die zelfs ik een beetje fatsoenlijk zou kunnen maken?

14 opmerkingen:

 1. super mooie nagels leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw supertof voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon oefenen, dit ziet er toch al hartstikke leuk uit? ;) Je hebt prachtige nagels!

  Die draden komen doordat de nagellak vrij snel droogt. Dit kun je voorkomen door steeds kleine druppeltjes op een plastic (geen papieren, die trekt het vocht uit nagellak) ondergrond te druppen en daar met een dottingtool of prikker in te dippen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip! Ik had inderdaad ook de nagellak op papier gedruppeld.

   Verwijderen
 4. Ik vind het zo met die polkadots ook alk erg tof! Ik ben er zelf ook nog zo heel goed in eigenlijk.. Ik zou niet echt een hele simpele nailart weten, ja met bloemetjes is opzich wel simpel! Maar de uitleg van Lisanne klinkt ook al goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er eigenlijk al heel leuk uitzien! Indd gewoon oefenen, mij heeft het ook even geduurd voordat ik fatsoenlijk stipjes kon zetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg leuk. ik vind je layout ook erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke inspiratie ^^

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen