21 december, 2013

Primark haaraccessoires


Haaraccessoires draag ik eigenlijk nooit, op vakantie misschien een klein bloemetje, lekker zomers. Verder draag ik eigenlijk nooit haaraccessoires. Een tijd geleden heb ik bij de Primark twee haarbanden gehaald. 
Als eerste deze strik. Ik vind hem leuk, maar ik draag hem niet snel buiten de deur. Hij is wit met zwarte stippen. Ik heb hem op gedaan als een normale haarband, maar ik heb wat plukjes voor van achter naar voor gehaald zodat niet alles naar achteren zit.


Dan nog de haarband met diamantjes en pareltjes. Deze zou ik nog wel buiten dragen. Hij is subtiel, maar het is toch wat extra's in je haar. Ook hier heb ik plukjes naar voren gehaald zodat niet alles strak naar achteren zit. Ik weet de prijzen niet meer maar het zijn Primark prijzen, dus duur waren ze niet.

Welke vindt jij het leukst? Draag jij wel is haaraccessoires?


8 opmerkingen:

 1. Die met die pareltjes vind ik erg leuk! Ook geschikt voor een kerstdiner! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Het staat heel erg leuk ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat haarbandje met pareltjes is schattig! Heel leuk met kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die met die pareltjes vind ik heel tof! Die past heel goed bij kerstmis maar zeker weten ook bij oud en nieuw :D En eigenlijk altijd wel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie haarbanden! Die met pareltjes vind ik erg mooi, ook leuk voor de kerst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die met parels vindt ik je goed staan echt heel lief.
  Je hebt trouwens een leuke blog, ik volg je nu via bloglovin.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen