14 december, 2013

Quotes #2 | Love Life

Ik hou van quotes, vooral quotes die je leven beschrijven. 'Fall in love with your life', zo logisch maar soms zo lastig. Je moet van je eigen leven houden, hoe je leven er ook uit zien. Niet alles gaat of is zoals je het het liefst ziet. Je kan wel voor altijd bij de pakken neer gaan zitten, maar daar word het leven ook niet beter op. Je kent het wel, je zit niet lekker in je vel, voelt je depressief. Op dat soort momenten blijf je het liefst in huis zonder iemand te zien in je chilloutfit, zonder make-up. Natuurlijk is het fijn om eens lekker thuis te blijven, heel de dag niets doen als je niet lekker in je vel zit. Duurt het een paar dagen, word je er echt niet beter van. Kleed jezelf leuk aan, doe je make-up, hierdoor voel je je alweer veel meer mens en het belangrijkste, ga naar buiten, kom onder de mensen dat zal je goed.

Zelf heb ik ook zo'n -ik noem het maar- 'donkere' periode gehad, maar doordat mijn ouders mij uit huis sleurden in de buiten lucht, knapte ik wel weer op.


Ook deze is zo toepasselijk. Ik denk bij velen van jullie. We zitten allemaal wel eens ergens over in en piekeren dan zo erg dat we er gek van worden en nergens anders meer over kunnen denken, waardoor je gewoon gestrest word.

Dit had ik een tijd geleden nog. Op school hebben wij deadlines voor projecten en ik moest nog zoveel doen terwijl de deadline al in zicht was, hierdoor lag ik 's nachts onbewust door wakker.


Voor mij zijn dit echt quotes waar ik mezelf helemaal in kan vinden. Vinden jullie dit leuk om vaker te zien, 1x in de maand?


19 opmerkingen:

 1. Quotes zijn altijd zo inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zeker leuk om te zien leuke quotes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke quotes, ik vind alleen de illustraties iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie quotes meis! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd van quotes, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die tweede klopt wel! Als ik me aankleed, opmaak en in ieder geval mn best doe, dan voel ik me meteen een stuk beter! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toffe quotes! Heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Ik ben echt gek op dit soort quotes, vooral als ze mooi gestijld zijn zoals bijvoorbeeld die tweede. Creativiteit meets mooie tekst. Love it to bits!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie quotes ik houd ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne quotes! Ik ben het ook helemaal eens met die laatste, ik ben ook wel iemand die veel te veel stresst. Mijn vriend heeft dat echt nooit, dus ik vraag hem altijd wat zijn geheim is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die laatste is er eentje voor mij... Ik maak me constant zorgen, over alles. Ik wou dat ik mijn zorgen gewoon kon loslaten, want inderdaad, piekeren lost toch niks op!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik houd ook van quotes. Ik verzamel ze in een boekje. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Zin om elkaar te volgen? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk idee om quotes in een boekje te verzamelen! Ik volg je nu. :)

   Verwijderen