18 december, 2013

Review | dr. van der Hoog masker


Je huid heeft een oppepper nodig, maar je hebt geen zin in een masker die 10 tot een kwartier op je gezicht moet blijven. Het Dr. van der Hoog masker kun je gewoon onder de douche aanbrengen, het is namelijk een 3 minuten masker.Dit masker heb ik een tijdje geleden al opgemaakt. Ik wilde er toch nog een klein artikel aan wijden aangezien het weinig tijd kost en ik er positief over te spreken ben.

Wat Dr. van der Hoog er zelf over zegt:

"Weinig tijd, maar toch even heerlijk ontspannen? Dit 3-minuten masker geeft je gezicht in 3 minuten weer een heerlijk frisse uitstraling! Door de vochtregulerende werking herstelt de kwetsbare huid. Ervaar de weldaad van de natuurlijke aloë vera-extracten die vol vitaminen en mineralen zitten. Ze brengen je gezicht weer tot rust en zorgen voor een lekker zachte, ontspannen en soepele huid. Tip: dit 3-minuten masker is ideaal voor gebruik onder de douche. Voldoende voor minimaal 5 behandelingen."
Gebruiksaanwijzing:
"Reinig je gezicht en breng het masker royaal aan. Laat de huid rondom je ogen en mond vrij. Na 3 minuten het gezichtsmasker afnemen met lauwwarm water. Geniet wekelijks van dit masker voor het allerbeste resultaat."

Doet het masker wat het zegt dat het moet doen? Ik vind van wel! Als eerste smeert hij heel fijn, het is een cremé-achtige substantie. Je ruikt de Aloë Vera en hij irriteert of prikt niet op de huid. Toen ik het eraf gehaald had voelde mijn huid erg fris en zacht aan.  

Dit is een masker wat ik zo weer eens zou kopen. Het is makkelijk, snel en fijn in gebruik. Ik heb er ongeveer 5/6 keer meegedaan. Er zit 50ml in en kost €6,99.13 opmerkingen:

 1. producten van dr van der hoog zijn altijd zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt fijn! Ik vind de maskers van Dr. van der Hoog altijd wel goed werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt me echt super fijn ! en nog niet eens zo duur ! en dr van der hoog maskers vind ik altijd erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, 't klinkt als een heel fijn product! Ik gebruik zelf eigenlijk altijd maskertjes van de Lush, ook heel fijn! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt alsof hij de prijs meer dan waard is!
  Ik zet hem een keer op m'n shoppinglist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor die prijs klikt die erg goed en redelijk zuinig in gebruik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een fijn masker en niet te duur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke review!

  Liefs,
  http://www.overvanallesennogwat.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit lijkt me echt heel handig :)
  Leuk review!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aah zo jammer dat dr van der hoog niet te koop is in belgië.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat handig dat je hem maar drie minuten hoeft in te laten trekken! Klinkt goed. Leuke blog heb je, ik volg je op bloglovin'.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen