25 december, 2013

Winactie | Eigen telefoonhoesje uitzoeken!


De vorige winactie is nog niet eens verlopen en de andere komt alweer online. Het is December, de maand van de cadeautjes en gezelligheid. Ik hou er van! Vandaag kun je een telefoonhoesje naar keuze winnen.

In samenwerking met mobielbereikbaar.nl mag je zelf een telefoonhoesje uitzoeken. De webshop verkoopt hoesjes en mobiele accessoires, vooral de Samsung accessoires zijn erg populair.

Je kan alleen een hoesje van het merk ACCY uitzoeken. Het merk heeft van veel verschillende soorten telefoons hoesjes.


Wat moet je doen?
♥ Volg me op Bloglovin'
♥ Like de Facebook-pagina van mobielbereikbaar.nl
♥ Laat een bericht achter dat je mee doet. Laat de link van het gekozen hoesje en vermeld je email adres of stuur een e-mail naar belizia@outlook.com. Zonder email adres kan ik je niet mailen. 

Wat mag je doen voor extra punten?♥ Volg me op Twitter
♥ Volg me op instagram
 Like dit bericht
 Tweet het volgende: "Ik maak kans op een telefoonhoesje naar keuze op www.belizia.nl @beliziaa #winactie"Op zondag 12 januari kies ik doormiddel van de fruitmachine een winnaar, voor elk extra punt komt je naam 1x extra in de fruitmachine. 


Vergeet niet mee te doen met vorige winactie die loopt nog tot zondag 5 januari!


7 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik doe graag mee, ik kan nog wel een hoesje gebruiken!
  Ik heb alles gedaan + extra behalve tweeten over de winactie.
  Ik kon geen link kopieren, maar wel het product zelf namelijk "ACCY TPU Silicon Case Transparent Purple - Apple iPhone 4 / iPhone 4S"
  Mijn mail is : sterreoosterbroek@gmail.com
  Veel succes iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke hoesjes, maar ik gebruik eigenlijk nooit van die opklikdingen, alleen flip-overs omdat ik vind dat die mijn telefoon beter beschermen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anita H.25/12/13

  Ik heb een bericht gestuurd. Zoals al hier vermeld: link kopiëren is niet mogelijk. Mijn keuze: ACCY Wallet Case Black - Apple iPhone 4 / iPhone 4S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook grag nog mee.:) Ik volg je al op Bloglovin en heb dit artikel ook geliked.Ook FB van mobielbereikbaar geliked.Als ik win zou ik graag dit hoesjes van ACCY willen: http://www.mobielbereikbaar.nl/product/accy-wallet-stand-case-black-samsung-n7100-galaxy-note-ii
  Heb ook nog gewtweet ^^ :https://twitter.com/SimplyShaniSmet/status/421704404337557505

  butterflyprincipessa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Denise12/1/14

  Kan ik nog mee doen? :) ik volg je op bloglovin en heb de fb pagina geliked :) De link kopieren lukte ook bij mij niet, maar dit is de naam: ACCY TPU Silicon Case Transparent Pink - Apple iPhone 4 / iPhone 4S

  email is denisehandgraaf@live.nl

  Ik duim dat ik nog op tijd ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denise13/1/14

   Heeft de winnaar al bericht gekregen? Ben benieuwd :)

   Verwijderen
 6. Ah, het hoesje met de pinguïn is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen