12 december, 2013

WINACTIE | Wreck This Journal (doe-boekje)


Vandaag weer eens een winactie online. Eens geen sieraad of beauty gerelateerd item, maar juist iets waar je je lekker op uit kan leven. Namelijk een doe-boekje t.w.v. €12,99.

Zo nu en dan kom je bij Teske 'doe-boekjes' tegen. Dit leek mij erg leuk en twee weken terug bestelde en ontving ik 3 doe-boekjes (de andere twee zullen jullie vast nog is zien verschijnen). Met dit boekje kun je je echt lekker laten gaan, ik dacht dat is wel wat voor mij. Toen ik het éénmaal thuis had, dacht ik nee, dit is niet iets voor mij. Ik ben hier veel te netjes voor, ik ben een perfectionist, ik maak niet graag dingen vies want daar word ik onrustig van.

Ik besloot om hem te verloten. Doormiddel van wat foto's laat ik je zien wat de bedoeling een beetje is.


Kijk hoeveel materialen je kan gebruiken.


Een voorbeeldje.Dat waren een paar doe-dingen die je kunt doen, nu heb je een beeld van wat het boekje in houd.


Lijkt jou dit wat? Wat moet je doen?
♥  Volg me op Bloglovin'
♥  Volg me op instagram
♥  Laat een bericht achter dat je mee doet vermeld je email adres of stuur een e-mail naar belizia@outlook.com, zodat ik je makkelijk kan mailen. 


Wat mag je doen voor extra punten?
♥  Volg me op Twitter
  Like dit bericht
  Tweet het volgende: "Ik doe mee aan een winactie van @Beliziaa, ga naar www.belizia.nl en doe ook mee!"


Op zondag 5 januari kies ik doormiddel van de fruitmachine een winnaar, voor elk extra punt komt je naam 1x extra in de fruitmachine. 


17 opmerkingen:

 1. Wat een leuke winactie! Als ik WTJ niet had zou ik zeker weten meedoen! Ik wens iedereen in ieder geval veel succes! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke winactie! Ik gun hem alleen iemand anders, want ik heb op het moment niet zoveel tijd voor doe-boekjes... alhoewel ik hem wel ooit een keertje zou willen kopen! Maar ik vind het voor nu zonde.. dus ik hoop dat je er iemand anders blij mee kan maken! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik heb alleen geen Instagram. Ik heb wel het artikel geliked, ik volgde je al op Bloglovin' en ik volg je op twitter:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke winactie ik doe graag mee, heb alles gedaan en je dus ook gevolgd op instagram, daar heb ik een andere naam namelijk xmyphotography. ik post ook een tweet, volg je daar, volg je op bloglovin etc. Mijn email is dreamxlovely@hotmail.com :) nu nog duimen! Liefs, Savannah XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem zo leuk! :D Ik heb hem al voor Sinterklaas gekregen toevallig dus ik sla eventjes over hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie! Mijn vriendin heeft dit boek ook en is er zo goed als verslaafd aan. Ik heb alles gedaan om kans te maken op dit geweldige boek! Ik hoop dat ik kans mag maken! Mijn email: BeautyInsiderx@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe echt echt echt echt heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey,
  Super leuke winactie! Ik heb alles gedaan en doe mee. Ook de extra dingen. Ik was toevallig een tijdje geleden er al naar aan het kijken. Het lijkt me echt iets om al je creativiteit in te stoppen. Mijn emailadres: indydelyon@gmail.com Instagram: 0mgitsindy Twitter: xindy_lyonx
  Liefs, Indy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit boekje wil ik echt zo graag in mijn bezit hebben hé. Het staat al tijden op mijn wishlist, echt perfect voor de momenten dat je even niks meer te doen hebt met alle gekke opdrachten. Super tof. Ik doe heel erg graag mee en als extra like ik het bericht en volg ik je op twitter. Super leuk. :D

  tessevea@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe mee! Ik ben al jaren op zoek naar dit boekje maar het is overal telkens uitverkocht :( ik volg je via Bloglovin en Instagram (@amyherm). Mijn email is: hermans_amy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super leuk deze winactie! Ik heb alleen dit boekje zelf al, dus ik gun het de andere deelnemers meer! :) Veel succes iedereen. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk! Ik doe bijna nooit mee aan winacties maar nu toch eens een kansje wagen. Ik volg je bij deze op IG en BL en mijn ik zal je zo even mailen zodat je mijn mail adres hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee. Wat een super leuk boekje!! En wat leuk dat je dit wilt weggeven! Ik volg je op Bloglovin (en heb het artikel geliked) en op Instagram. Mijn mailadres: ladielautje@gmail.com . Veel succes voor iedereen!

  -xxx-

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke winactie! Maar ik heb deze al, dus dan gun ik het iemand anders! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! Ik heb al veel over dit boekjes gehoord. Ik volg je op Instagram (@summervxo) en ik volg je ook via Bloglovin'. Daar heb ik het artikel ook geliked. Veel succes met het uitzoeken van de winnares!
  Mijn e-mail is villabeauty@hotmail.nl.

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een geweldige winactie! Ik wil deze al een tijdje maar ik denk telkens weer 'Hm, toch maar niet.' deze winactie komt dan ook als geroepen! Ik volg je via bloglovin, twitter en instagram en heb het artikel geliked. Mijn email adres is eleganticnl@hotmail.com Duimen maar :D

  BeantwoordenVerwijderen