14 januari, 2014

Esprit bikini's


Vorige week heb ik samen met mijn ouders ons jaarlijkse vakantie geboekt. Het is zo wat traditie om in Februari in de voorjaarsvakantie op vakantie proberen te gaan, naar een lekker warm land. Nu het officieel vast staat ben ik al druk bezig om om me heen te kijken voor leuke bikini's.
Ik kwam op de site van Esprit terecht, daar stonden wel een aantal leuke bikini's tussen. Het leek mij slimmer om eens bij de sale te kijken, aangezien daar op dit moment waarschijnlijk meer keuzes tussen staan en wat natuurlijk mooi meegenomen is is dat ze goedkoper zijn.

Ik ben een moeilijk persoon als het gaat om bikini's en het is daarom elk jaar weer een heel gedoe. Ik moet ook zeggen dat ik altijd veel te laat op zoek ga naar bikini's en daarom altijd uit kom op de niet hele mooie bikini's. Dit jaar wil ik eens eerder beginnen met het rond kijken, vandaar dit artikel. Ook omdat je eigenlijk nu al beter kunt rondkijken in de sale dan wanneer het bijna zomer is.


Deze twee bikini's vind ik erg leuk. Het is echt een voordeel als je door zo'n vakantie bezig bent met bikini's, want ze zijn nu nog een stuk goedkoper dan wanneer de zomer echt al voor de deur staat. De linker bikini kost normaal €29,99, maar nu in de sale maar €14,99! De rechter kost normaal €49,99 en nu nog maar €24,99! Dat zijn nog is leuke prijsjes! 

Ook vond ik nog één in de gewone collectie voor de normale prijs.


Een simpele zwarte, maar toch met even iets extra's door de steentjes. Ook deze is niet eens duur hij kost namelijk €27,99. 

Ik keek ook nog even verder op de Esprit Homepage en kwam erachter dat Esprit eigenlijk super leuke accessoires heeft, zoals horloges. De horloges zijn wel prijzig, maar mocht je opzoek zijn naar een horloge is het zeker eens de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen. 


Koop jij wel eens iets van Esprit?

12 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk, ik vind die linksboven het mooiste :D

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, leuke keuzes!

  Die derde vond ik zo top dat ik hem maar meteen besteld heb!
  Nu hopen dat ze snel leveren, ik vertrek de 23e naar Lanzarote, en dan wil ik hem wel dragen natuurlijk XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zwarte is echt heel leuk! Voor mij is het altijd een drama met bikini's zoeken. Bovenmaat en ondermaat verschillen enorm en ja, zoek dan maar eens een setje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die laatste echt ontzettend leuk zeg! Die is zo lekker vrolijk ondanks het zwarte. De bovenste twee vind ik eigenlijk ook wel leuk eruit zien.. Ik ben altijd heel moeilijk met bikinie's zoeken en heb nu al 2 jaar dezelfde haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bikini's. Wist helemaal niet dat Esprit ook badmode had!

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi:D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie bikini's! Ik vind de 2e wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die simpele zwarte vind ik wel leuk!
  Ook die met het roodachtig printje zou ik wel kopen ^^

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die zwarte is echt het aller mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik ben zo jaloers dat je in februari naar een warm land gaat! Dat heb ik ook echt even nodig!
  Leuke bikini trouwens, zelf zijn het niet echt modellen die ik zou dragen. Maar toch de eerste is mijn favoriet!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen